LASTİK İŞ

EVE GELEN MİSAFİR EV SAHİBİNİ SOYDU

Gündem 04.12.2018 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EVE GELEN MİSAFİR EV SAHİBİNİ SOYDU

Gölcük’te meydana gelen hırsızlık olayı "bu kadar da olmaz" dedirtti.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi üzerinde bulunan Afganistanlıların açtıkları türün mamülleri dükkanına hırsız girdi. iş yeri sahibi Ömer Rahimi, İstanbul’dan gelen bir arkadaşını ve yanındaki kişiyi Donanma Mahallesi’ndeki evinde misafir etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet eden grup daha sonra ise uyumaya çekildi. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Ancak sabaha karşı uyanan misafirler, Rahimi’nin iş yerinin anahtarını ve cep telefonu aldı. Daha sonra Rahimi’nin işyerine giden iki kişi kasada bulunan 4 bin dolar parayı alarak kayıplara karıştı. Sabah işyerine gittiğinde durumu fark eden Rahimi, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Gölcük’te meydana gelen hırsızlık olayı "bu kadar da olmaz" dedirtti.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi üzerinde bulunan Afganistanlıların açtıkları türün mamülleri dükkanına hırsız girdi. iş yeri sahibi Ömer Rahimi, İstanbul’dan gelen bir arkadaşını ve yanındaki kişiyi Donanma Mahallesi’ndeki evinde misafir etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet eden grup daha sonra ise uyumaya çekildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ancak sabaha karşı uyanan misafirler, Rahimi’nin iş yerinin anahtarını ve cep telefonu aldı. Daha sonra Rahimi’nin işyerine giden iki kişi kasada bulunan 4 bin dolar parayı alarak kayıplara karıştı. Sabah işyerine gittiğinde durumu fark eden Rahimi, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.