LASTİK İŞ

EVET KALESİNE GOL ATTILAR

Asayiş 27.03.2017 - 10:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EVET KALESİNE GOL ATTILAR

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Gölcükt'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Anıtpark Meydanı'nda bulunan Evet Kalesini ziyaret etti. Çalışmalarına yoğun tempo ile devam eden Gençlere kolaylıklar dileyerek kaleye şutu attı.

AK Parti Gölcük İlçe SKM programları yoğun bir tempoda devam ediyor. Her gün en az bir Milletvekilinin katılımıyla düzenlenen programlar kapsamında vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük'te bir dizi programlara katıldı. Milletvekili Yılmaz'a ziyaretlerinde,  Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti  Gölcük İlçe Başkan İdris Alp eşlik etti.  “EVET”İ ANLATTI Gölcük'de Dernekleri dolaşan Yılmaz, burada Dernek yöneticileri  ile sohbet ederek Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.  Dernek Başkanları ve yöneticilerin sorularını da yanıtladı. Yılmaz, 16 Nisan referandumunda neden evet denilmesi gerektiğini anlatarak destek istedi. GÖLCÜK'DE GENÇLERLE BULUŞTU Gölcük'de ziyaretleri yoğun geçen Mehmet Akif Yılmaz gençlerle buluşarak 16 Nisan Referandumunda neden evet denmesi gerektiğinin önemini gençlerle paylaştı. Yılmaz; ”Bu sistem Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıyor. Bir gemide iki kaptan olmaması gerektiği gibi bir ülkede de 2 başlı bir yönetim sistemi işleyişi tıkıyor. İcraatları yavaşlatıyor. Ayrıca yeni Anayasa ile gençlere verdiğimiz önem çok açık, seçilme yaşını 18'e düşürerek gençlere olan güvenimizi bir kez daha ortaya koyduk.” Dedi.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Gölcükt'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Anıtpark Meydanı'nda bulunan Evet Kalesini ziyaret etti. Çalışmalarına yoğun tempo ile devam eden Gençlere kolaylıklar dileyerek kaleye şutu attı.

AK Parti Gölcük İlçe SKM programları yoğun bir tempoda devam ediyor. Her gün en az bir Milletvekilinin katılımıyla düzenlenen programlar kapsamında vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük'te bir dizi programlara katıldı. Milletvekili Yılmaz'a ziyaretlerinde,  Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti  Gölcük İlçe Başkan İdris Alp eşlik etti. 

“EVET”İ ANLATTI
Gölcük'de Dernekleri dolaşan Yılmaz, burada Dernek yöneticileri  ile sohbet ederek Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.  Dernek Başkanları ve yöneticilerin sorularını da yanıtladı. Yılmaz, 16 Nisan referandumunda neden evet denilmesi gerektiğini anlatarak destek istedi.
GÖLCÜK'DE GENÇLERLE BULUŞTU
Gölcük'de ziyaretleri yoğun geçen Mehmet Akif Yılmaz gençlerle buluşarak 16 Nisan Referandumunda neden evet denmesi gerektiğinin önemini gençlerle paylaştı. Yılmaz; ”Bu sistem Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıyor. Bir gemide iki kaptan olmaması gerektiği gibi bir ülkede de 2 başlı bir yönetim sistemi işleyişi tıkıyor. İcraatları yavaşlatıyor. Ayrıca yeni Anayasa ile gençlere verdiğimiz önem çok açık, seçilme yaşını 18'e düşürerek gençlere olan güvenimizi bir kez daha ortaya koyduk.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.