EVİNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ŞENSOY ÖLDÜ

01.09.2020 - 14:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EVİNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ŞENSOY ÖLDÜ

Başiskele’de meydana gelen olayda, eski eşine karşı uzaklaştırmayı ihlal suçundan bir süre cezaevinde yattıktan sonra, elektronik kelepçe takılarak ev hapsine devam edem Kaan Şensoy, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Fatih Mahallesi Müjde Sokak adresinde bulunan bir evde meydana gelen olayda, elektronik kelepçe ile ev hapsinde bulunan İhsan Kaan Şensoy, eve gelen ve tartıştığı kişi tarafından tabancayla silahlı saldırıya uğradı. Kasığına ve böbreklerine isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Şensoy kanlar içinde kalırken saldırgan olay yerinden kaçtı.   AĞIR YARALI Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan Şensoy, ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Şensoy hemen ameliyata alınırken jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.   EV HAPSİNDEYDİ Kocaeli Barosu Kadın Hakları Komisyonu üyesi avukat Ezgi Ulugün'ün eski eşi olan ve aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemelik olan ikiliden Şensoy geçtiğimiz aylarda tutuklanmış, uzaklaştırmayı ihlal suçundan bir süre cezaevinde yattıktan sonra  elektronik kelepçe takılarak ev hapsine çarptırılmıştı.   HAYATA TUTUNAMADI Ağır yaralı halde kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Şensoy, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayın şüphelisi olduğu öne sürülen ve tetiği çektiği iddia edilen E.G.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi, olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Şensoy'un bu sabah görüştüğü kişilerce tehdit edildiği ve olaydan yaklaşık 1 saat önce İzmit'e gelerek bir konu hakkında basın açıklaması yapmak istediği öğrenildi.
Başiskele’de meydana gelen olayda, eski eşine karşı uzaklaştırmayı ihlal suçundan bir süre cezaevinde yattıktan sonra, elektronik kelepçe takılarak ev hapsine devam edem Kaan Şensoy, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Fatih Mahallesi Müjde Sokak adresinde bulunan bir evde meydana gelen olayda, elektronik kelepçe ile ev hapsinde bulunan İhsan Kaan Şensoy, eve gelen ve tartıştığı kişi tarafından tabancayla silahlı saldırıya uğradı. Kasığına ve böbreklerine isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Şensoy kanlar içinde kalırken saldırgan olay yerinden kaçtı.

 

AĞIR YARALI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan Şensoy, ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Şensoy hemen ameliyata alınırken jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

EV HAPSİNDEYDİ

Kocaeli Barosu Kadın Hakları Komisyonu üyesi avukat Ezgi Ulugün'ün eski eşi olan ve aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemelik olan ikiliden Şensoy geçtiğimiz aylarda tutuklanmış, uzaklaştırmayı ihlal suçundan bir süre cezaevinde yattıktan sonra  elektronik kelepçe takılarak ev hapsine çarptırılmıştı.

 

HAYATA TUTUNAMADI

Ağır yaralı halde kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Şensoy, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayın şüphelisi olduğu öne sürülen ve tetiği çektiği iddia edilen E.G.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi, olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Şensoy'un bu sabah görüştüğü kişilerce tehdit edildiği ve olaydan yaklaşık 1 saat önce İzmit'e gelerek bir konu hakkında basın açıklaması yapmak istediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.