LASTİK İŞ
ismail

''EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ''

07.11.2019 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ''

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, ülkelerinden Kocaeli’ye eğitim amacıyla gelen uluslararası öğrencilere yönelik “Evinize Hoş Geldiniz” programı düzenledi. Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilen programa yüzlerce yabancı öğrenci katıldı.

“BURASI OKUMAK İÇİN EN GÜZEL ŞEHİR” Programda ilk konuşmayı yapan Kırgızlı öğrenci Gulaim Abdukarimova, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası eğitim süreçlerinde kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek; “Çok teşekkür ediyoruz. Burası okumak için en güzel şehir. Biz bu kentten çok şey öğrendik. Osmanlının varisi olarak bizler burayı çok seviyoruz. Kocaeli neyse Trablusgarp’ta odur” dedi.  “BELEDİYEMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ” Daha sonra konuşan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Aslan, “Türk milleti olarak yüzyıllardır bir aradayız. Bugün de aynı şekilde uzak yakın fark etmez gelen tüm öğrencilerimizle dünyaya mesaj veriyoruz. Bizim bünyemizde 130 yabancı öğrenci bulunuyor. Bundan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada oturan öğrenciler, yarının yöneticileri olan gençlerdir. Eğitimizi tamamladıktan sonra sizler bizim için fahri elçi olacaksınız” şeklinde konuştu.  “ÇOK GÜZELSİNİZ” Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, öğrencilere hitaben çok güzel olduklarını ifade ederek; “Farklı yerlerden buraya gelip bizi sevmeniz bizi çok duygulandırıyor. Sevgili gençler, burası sizin evinizdir. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Kocaeli de eğitim almakla şanslı olduğunuzu söylemek istiyorum. Buradaki okullarımız Türkiye’nin en iyi okullarındandır. Ve mutlu bir şehirdesiniz” diye konuştu. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, ülkelerinden Kocaeli’ye eğitim amacıyla gelen uluslararası öğrencilere yönelik “Evinize Hoş Geldiniz” programı düzenledi. Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilen programa yüzlerce yabancı öğrenci katıldı.

“BURASI OKUMAK İÇİN EN GÜZEL ŞEHİR”
Programda ilk konuşmayı yapan Kırgızlı öğrenci Gulaim Abdukarimova, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası eğitim süreçlerinde kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek; “Çok teşekkür ediyoruz. Burası okumak için en güzel şehir. Biz bu kentten çok şey öğrendik. Osmanlının varisi olarak bizler burayı çok seviyoruz. Kocaeli neyse Trablusgarp’ta odur” dedi. 
“BELEDİYEMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Daha sonra konuşan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Aslan, “Türk milleti olarak yüzyıllardır bir aradayız. Bugün de aynı şekilde uzak yakın fark etmez gelen tüm öğrencilerimizle dünyaya mesaj veriyoruz. Bizim bünyemizde 130 yabancı öğrenci bulunuyor. Bundan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada oturan öğrenciler, yarının yöneticileri olan gençlerdir. Eğitimizi tamamladıktan sonra sizler bizim için fahri elçi olacaksınız” şeklinde konuştu. 

“ÇOK GÜZELSİNİZ”
Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, öğrencilere hitaben çok güzel olduklarını ifade ederek; “Farklı yerlerden buraya gelip bizi sevmeniz bizi çok duygulandırıyor. Sevgili gençler, burası sizin evinizdir. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Kocaeli de eğitim almakla şanslı olduğunuzu söylemek istiyorum. Buradaki okullarımız Türkiye’nin en iyi okullarındandır. Ve mutlu bir şehirdesiniz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.