EVLENMEK İÇİN 02.02.2020 TARİHİNİ SEÇTİLER

03.02.2020 - 11:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EVLENMEK İÇİN 02.02.2020 TARİHİNİ SEÇTİLER

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen Nilay ve Erdal çifti Tarihi Değirmendere Yalı evlerinde bir ömür boyu mutluluğa evet dedi.

Selma ve Atıf Küçükberber’in kızları Hediye ile Mehmet Şah Işık’ın oğulları, Kocaeli üniversitesi uygulama ve araştırma hastanesi ortopedi ve travmatoloji bölümü doktorlarından Erdal Işık ve aynı bölüm hemşiresi Nilay Küçükberber 2020 takviminin özel günü olan 02.02.2020'de bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Genç çiftin Nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken Nikah şahitliğini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Çiftin Kına gecesi  6 Şubat’ta İzmit SEKA Deniz’de olacak Düğünleri  ise 8 şubat’ta İstanbul’da yapılacak. BAŞKAN MUTLULUKLAR DİLEDİ Gölcük Beleidye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “02.02.2020 gibi özel bir tarihte (sadece 0 ve 2 rakamlarından oluşuyor ve tersten okununca da aynı tarih oluyor), Değirmendere Tarihi Yalı Evlerimizde, İl Başkanımız Mehmet Ellibeş'in nikah şahitliğini yaptığı, Nilay Küçükberber ve Erdal Işık çiftinin nikahını kıyarak, her iki ailenin mutluluklarına ortak olduk. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin”dedi. Genç çifte Yeni Gölcük Gazetesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.  
Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen Nilay ve Erdal çifti Tarihi Değirmendere Yalı evlerinde bir ömür boyu mutluluğa evet dedi.

Selma ve Atıf Küçükberber’in kızları Hediye ile Mehmet Şah Işık’ın oğulları, Kocaeli üniversitesi uygulama ve araştırma hastanesi ortopedi ve travmatoloji bölümü doktorlarından Erdal Işık ve aynı bölüm hemşiresi Nilay Küçükberber 2020 takviminin özel günü olan 02.02.2020'de bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Genç çiftin Nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken Nikah şahitliğini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Çiftin Kına gecesi  6 Şubat’ta İzmit SEKA Deniz’de olacak Düğünleri  ise 8 şubat’ta İstanbul’da yapılacak.

BAŞKAN MUTLULUKLAR DİLEDİ
Gölcük Beleidye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “02.02.2020 gibi özel bir tarihte (sadece 0 ve 2 rakamlarından oluşuyor ve tersten okununca da aynı tarih oluyor), Değirmendere Tarihi Yalı Evlerimizde, İl Başkanımız Mehmet Ellibeş'in nikah şahitliğini yaptığı, Nilay Küçükberber ve Erdal Işık çiftinin nikahını kıyarak, her iki ailenin mutluluklarına ortak olduk. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin”dedi.

Genç çifte Yeni Gölcük Gazetesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.