EVLENMEK İSTEMEYEN MERVE KENDİNİ ASTI

18.02.2017 - 11:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EVLENMEK İSTEMEYEN MERVE KENDİNİ ASTI

kuzenin evlenmek için kendisine talip olduğu iddia edilen 20 yaşındaki Merve A., kendisini asarak yaşamına son verdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde ikamet eden Ford otosan fabrikasında Tır şoförlüğü yapan Halim ve Remziye Aslan’ın kızı 20 yaşındaki Merve Aslan oturdukları 4 katlı binanın çatısında kendini elektrik kablosuyla asarak hayatını kaybetti. AMCA OĞLUYLA EVLENMEK İSTEMEDİ İddialara göre Şanlıurfada yaşayan Amca oğluna istendiği ve ancak 20 yaşındaki Merve Aslan babasının konuşmaları duyması üzerine ikamet ettiği binanın çatısına çıkarak elektrik kablosuyla hayatına kıydı. KARDEŞİ BULDU Evde Halim 20 yaşındaki kızını göremeyince kardeşi Mehmet’i bakmasını istedi daha sonra binanın çatısına elektrik kablosuyla asılı görünce baba Halim’e seslendi olay yerine gelen baba Halim Aslan ile kardeşi Mehmet ile kabloyu keserek Aile Konak hastanesine getirildi ancak Merve Aslan hayatını kaybetmişti. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
kuzenin evlenmek için kendisine talip olduğu iddia edilen 20 yaşındaki Merve A., kendisini asarak yaşamına son verdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde ikamet eden Ford otosan fabrikasında Tır şoförlüğü yapan Halim ve Remziye Aslan’ın kızı 20 yaşındaki Merve Aslan oturdukları 4 katlı binanın çatısında kendini elektrik kablosuyla asarak hayatını kaybetti.

AMCA OĞLUYLA EVLENMEK İSTEMEDİ

İddialara göre Şanlıurfada yaşayan Amca oğluna istendiği ve ancak 20 yaşındaki Merve Aslan babasının konuşmaları duyması üzerine ikamet ettiği binanın çatısına çıkarak elektrik kablosuyla hayatına kıydı.

KARDEŞİ BULDU

Evde Halim 20 yaşındaki kızını göremeyince kardeşi Mehmet’i bakmasını istedi daha sonra binanın çatısına elektrik kablosuyla asılı görünce baba Halim’e seslendi olay yerine gelen baba Halim Aslan ile kardeşi Mehmet ile kabloyu keserek Aile Konak hastanesine getirildi ancak Merve Aslan hayatını kaybetmişti. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.