LASTİK İŞ
ismail

EVLER SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Gölcük 10.10.2018 - 15:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EVLER SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmaları devam ediyor. Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin başında gelen Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler projesini hayata geçirdi. Başkan Ellibeş, “Gölcük'teki kentsel dönüşüm hızla devam etmekte. Denizevler kentsel dönüşüm projesinin kapsamında yapılmakta olan 541 konutun yer aldığı inşaatımız hızla yükseliyor.

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kura çekimi ile hak sahipleri evlerinin belli olduğu projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte Sivritepe Kentsel Dönüşüm alanında ve örnek dairede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi'nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmaları devam ediyor. TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürütülen projenin 2019 yılının ortalarında bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacak.  541 KONUT 14 DÜKKAN 1 CAMİİ YAPILIYOR Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin başında gelen Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler projesini hayata geçirdi. Başkan Ellibeş, “Gölcük'teki kentsel dönüşüm hızla devam etmekte. Denizevler kentsel dönüşüm projesinin kapsamında yapılmakta olan 541 konutun yer aldığı inşaatımız hızla yükseliyor. Sayın Başbakanımızın iştirakıyla temelini attığımız günden sonra yüklenici firmanın hızlı çalışmasıyla inşaatımızın önemli ölçüde ilerlediğini görmekteyiz. Geçen haftalarda hak sahipleri kuralarını çektiler. Benim için çok mutlu olduğum anlardan birini hep birlikte yaşadık. İnşallah 2019 yılı ortalarında bu 541 konutlu projenin bitirilmesini hedefliyoruz” ifadesini kullandı. Ellibeş sözlerini şöyle sürdürdü: “Depremin üzerinden geçen 19 yıla yakın bir süre sonunda Denizevler bölgesinde afete maruz kalan insanlarımızın daha sağlıklı daha güvenli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri konutlarına kavuşmuş olacaklar. Bu çerçevede kentsel dönüşüm çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade ediyor ve bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmaları devam ediyor. Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin başında gelen Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler projesini hayata geçirdi. Başkan Ellibeş, “Gölcük'teki kentsel dönüşüm hızla devam etmekte. Denizevler kentsel dönüşüm projesinin kapsamında yapılmakta olan 541 konutun yer aldığı inşaatımız hızla yükseliyor.

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmaları devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde kura çekimi ile hak sahipleri evlerinin belli olduğu projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte Sivritepe Kentsel Dönüşüm alanında ve örnek dairede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi'nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmaları devam ediyor. TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürütülen projenin 2019 yılının ortalarında bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacak.

 541 KONUT 14 DÜKKAN 1 CAMİİ YAPILIYOR
Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin başında gelen Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler projesini hayata geçirdi. Başkan Ellibeş, “Gölcük'teki kentsel dönüşüm hızla devam etmekte. Denizevler kentsel dönüşüm projesinin kapsamında yapılmakta olan 541 konutun yer aldığı inşaatımız hızla yükseliyor. Sayın Başbakanımızın iştirakıyla temelini attığımız günden sonra yüklenici firmanın hızlı çalışmasıyla inşaatımızın önemli ölçüde ilerlediğini görmekteyiz. Geçen haftalarda hak sahipleri kuralarını çektiler. Benim için çok mutlu olduğum anlardan birini hep birlikte yaşadık. İnşallah 2019 yılı ortalarında bu 541 konutlu projenin bitirilmesini hedefliyoruz” ifadesini kullandı.
Ellibeş sözlerini şöyle sürdürdü: “Depremin üzerinden geçen 19 yıla yakın bir süre sonunda Denizevler bölgesinde afete maruz kalan insanlarımızın daha sağlıklı daha güvenli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri konutlarına kavuşmuş olacaklar. Bu çerçevede kentsel dönüşüm çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade ediyor ve bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.