EYGEPİN 2. ETABI SONA ERDİ

Eğitim 16.04.2019 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EYGEPİN 2. ETABI SONA ERDİ

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürlerine yönelik ilçemizde Eğitim Yöneticileri Eğitim Programı (EYGEP) kursunun 2. Etabı sona erdi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürlerine yönelik ilçemizde Eğitim Yöneticileri Eğitim Programı (EYGEP) kursunun 2. Etabı sona erdi.. Öğretmen Akademisi Vakfı ve Kocaeli ili Çevre Vakfının destekleriyle 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde okul yöneticilerinin yetkinliklerini iyileştirmek, mesleki gelişimlerini desteklemek ve gençlerin çevre bilinci edinmesinde okul müdürlerinin rolünden hareketle “Çevre Duyarlılığı ve Sıfır Atık” konularında okul müdürlerine yönelik Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile Kocaeli ili Çevre Vakfının destekleriyle EYGEP (Eğitim Yöneticileri Eğitim Programı) kursunun 2. Etabı tamamlandı. Kursun sonunda katılımcılara sertifika taksim edilecek Gölcük İlçe Millli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu “Gölcük Öğretmenevin de uzmanlarca verilen bir haftalık eğitim 37 okul müdürünün katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Söz konusu kursun sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edilecektir. Eğitimcilerimizin eğitime verdiği önem bu kurslarla da ortaya çıkıyor. Bu eğitimlerimiz devam edecek” dedi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürlerine yönelik ilçemizde Eğitim Yöneticileri Eğitim Programı (EYGEP) kursunun 2. Etabı sona erdi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürlerine yönelik ilçemizde Eğitim Yöneticileri Eğitim Programı (EYGEP) kursunun 2. Etabı sona erdi..

Öğretmen Akademisi Vakfı ve Kocaeli ili Çevre Vakfının destekleriyle

2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde okul yöneticilerinin yetkinliklerini iyileştirmek, mesleki gelişimlerini desteklemek ve gençlerin çevre bilinci edinmesinde okul müdürlerinin rolünden hareketle “Çevre Duyarlılığı ve Sıfır Atık” konularında okul müdürlerine yönelik Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile Kocaeli ili Çevre Vakfının destekleriyle EYGEP (Eğitim Yöneticileri Eğitim Programı) kursunun 2. Etabı tamamlandı.

Kursun sonunda katılımcılara sertifika taksim edilecek

Gölcük İlçe Millli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu “Gölcük Öğretmenevin de uzmanlarca verilen bir haftalık eğitim 37 okul müdürünün katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Söz konusu kursun sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edilecektir. Eğitimcilerimizin eğitime verdiği önem bu kurslarla da ortaya çıkıyor. Bu eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.