LASTİK İŞ

EYÜP SULTANLI MİNİK HAFIZLARA TEBRİKLER

21.07.2017 - 11:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EYÜP SULTANLI MİNİK HAFIZLARA TEBRİKLER

Biliyorsunuz ülkemiz 15 Temmuz gecesi, gerçekleştirilmek istenen darbe girişi ile adeta uçurumun kenarından dönmüştü. Hain darbe girişimi sırasında 250 insanımız şehit olmuş ve 3 Binden fazla gazimiz olmuştu.  Geçen hafta sonu, ülke genelinde Demokrasi Şehitlerimiz Rahmetle anmıştık. Bu anma etkinliklerine, Gölcük Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Okulu öğrencileri kayıtsız kalmadı. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma etkinliği okul bahçesinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Eyüp Sultan Kuran Kursu Hafızlarından Adem Seymen tarafından okunan Kur'an Tilaveti ile başlayan anma, 6/A sınıfı öğrencilerinin ''Vatan İçin Yemin'' metninin okunmasıyla devam etmiş. 30 hatim için Ayhan Üner hoca tarafından hatim  duası ve kardeşlik, birlik ve beraberlik için toplu dua yapıldı. Duanın ardından tüm öğrenciler ile toplu akşam namazı kılındı, namaz sonrası dağıtılan çay ve helva ikramı ile program sona erdi. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, geleceğin hafızlarına bu etkinliğinden dolayı tebrik ediyor, dualarının kabul olmasını temenni ediyoruz…

Biliyorsunuz ülkemiz 15 Temmuz gecesi, gerçekleştirilmek istenen darbe girişi ile adeta uçurumun kenarından dönmüştü. Hain darbe girişimi sırasında 250 insanımız şehit olmuş ve 3 Binden fazla gazimiz olmuştu. 
Geçen hafta sonu, ülke genelinde Demokrasi Şehitlerimiz Rahmetle anmıştık. Bu anma etkinliklerine, Gölcük Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Okulu öğrencileri kayıtsız kalmadı. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma etkinliği okul bahçesinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Eyüp Sultan Kuran Kursu Hafızlarından Adem Seymen tarafından okunan Kur'an Tilaveti ile başlayan anma, 6/A sınıfı öğrencilerinin ''Vatan İçin Yemin'' metninin okunmasıyla devam etmiş. 30 hatim için Ayhan Üner hoca tarafından hatim  duası ve kardeşlik, birlik ve beraberlik için toplu dua yapıldı. Duanın ardından tüm öğrenciler ile toplu akşam namazı kılındı, namaz sonrası dağıtılan çay ve helva ikramı ile program sona erdi. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, geleceğin hafızlarına bu etkinliğinden dolayı tebrik ediyor, dualarının kabul olmasını temenni ediyoruz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.