LASTİK İŞ
ismail

''EYVAH YİNE KARIŞTI-OSCAR''

15.11.2019 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''EYVAH YİNE KARIŞTI-OSCAR''

İlimizin en aktif tiyatro ekiplerinden Sırf Tiyatro yeni sezonda yepyeni bir komedi oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor.

İlimizin en aktif tiyatro ekiplerinden Sırf Tiyatro yeni sezonda yepyeni bir komedi oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor.22 Kasım Cuma Akşamı Gölcük Kazıklı Kervansaray Sahnesi'nde seyirci ile buluşacak olan oyunun provaları devam ediyor.   Claude Magnier 'ın yazıp Murat Kaçmaz 'ın yönettiği oyunda Tahsin Macit,Murat Kaçmaz,Murat Kaya,Rıfat Kanpara,Burcu Ayyıldız,Gamze Eken,Ülkü Subaş,Hanife Özdemir rol alıyor.    Oyunun yönetmeni Murat Kaçmaz "Her sene çıtamızı biraz daha yükseltiyoruz,oyunumuz çok enerjik seyircimiz ile keyifli vakit geçireceğimize inanıyorum..22 Kasım da doyasıya gülmek için tüm seyircilerimzi bekliyoruz" dedi.
İlimizin en aktif tiyatro ekiplerinden Sırf Tiyatro yeni sezonda yepyeni bir komedi oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor.
İlimizin en aktif tiyatro ekiplerinden Sırf Tiyatro yeni sezonda yepyeni bir komedi oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor.22 Kasım Cuma Akşamı Gölcük Kazıklı Kervansaray Sahnesi'nde seyirci ile buluşacak olan oyunun provaları devam ediyor.
  Claude Magnier 'ın yazıp Murat Kaçmaz 'ın yönettiği oyunda Tahsin Macit,Murat Kaçmaz,Murat Kaya,Rıfat Kanpara,Burcu Ayyıldız,Gamze Eken,Ülkü Subaş,Hanife Özdemir rol alıyor. 
  Oyunun yönetmeni Murat Kaçmaz "Her sene çıtamızı biraz daha yükseltiyoruz,oyunumuz çok enerjik seyircimiz ile keyifli vakit geçireceğimize inanıyorum..22 Kasım da doyasıya gülmek için tüm seyircilerimzi bekliyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.