LASTİK İŞ

EZEN VE EZİLENLERİN HİKAYESİ

21.01.2017 - 21:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EZEN VE EZİLENLERİN HİKAYESİ

Büyükşehir Şehir Tiyatroları’nın sahnelediği Jan Dark’ın gala gösterimi yapıldı.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen Jan Dark oyununun gala gösterimi SDKM’de gerçekleştirildi. Oyun seyirciler tarafından beğeni topladı. Oyunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal ve tiyatro severler izledi. Başkan Vekili Özak, oyunda gösterilen performans için emeği geçenlere teşekkür etti.   JAN DARK’A YENİ BİR YORUM M.S. 1429 Fransa’sında Jan Dark adında bir kadın, işgal altında olan ülkesini kurtarmak için, inancı ve inandıklarıyla harekete geçiyor. Ve onun ‘’ulusal Kahraman’’lığa uzanan yaşam öyküsü ve de trajik ölümü, post-dramatik tiyatro etmenleri ile yeniden yorumlanıp, günümüz dünya ‘’trajedisiyle’’ birleşiyor. Bernard Shaw tarafından yazılan oyunun çevirisi ve yönetmenliğini Muzaffer Aksoy’a ait.   EZEN VE EZİLENLERİN HİKAYESİ SDKM’de galası gerçekleştirilen Jan Dark oyunu ilk gösterimde seyirciler tarafından yoğun ilgi gördü. Kapalı gişe oynayan oyun büyük beğeni topladı. Dün ve bugün, ezen ve ezilenler ile savaşın orta yerinde ayağa kalkan bir kadının hikayesi anlatılıyor. İster günümüz Ortadoğu halkından olsun, ister geçmişte yola çıkan Jan Dark ile yollar birleşiyor. Tıpkı inancı ve inandıklarıyla, yaşadıkları ve de haykırdıklarıyla… Yarın, umut demek çünkü!
Büyükşehir Şehir Tiyatroları’nın sahnelediği Jan Dark’ın gala gösterimi yapıldı.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen Jan Dark oyununun gala gösterimi SDKM’de gerçekleştirildi. Oyun seyirciler tarafından beğeni topladı. Oyunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal ve tiyatro severler izledi. Başkan Vekili Özak, oyunda gösterilen performans için emeği geçenlere teşekkür etti.

 

JAN DARK’A YENİ BİR YORUM

M.S. 1429 Fransa’sında Jan Dark adında bir kadın, işgal altında olan ülkesini kurtarmak için, inancı ve inandıklarıyla harekete geçiyor. Ve onun ‘’ulusal Kahraman’’lığa uzanan yaşam öyküsü ve de trajik ölümü, post-dramatik tiyatro etmenleri ile yeniden yorumlanıp, günümüz dünya ‘’trajedisiyle’’ birleşiyor. Bernard Shaw tarafından yazılan oyunun çevirisi ve yönetmenliğini Muzaffer Aksoy’a ait.

 

EZEN VE EZİLENLERİN HİKAYESİ

SDKM’de galası gerçekleştirilen Jan Dark oyunu ilk gösterimde seyirciler tarafından yoğun ilgi gördü. Kapalı gişe oynayan oyun büyük beğeni topladı.

Dün ve bugün, ezen ve ezilenler ile savaşın orta yerinde ayağa kalkan bir kadının hikayesi anlatılıyor. İster günümüz Ortadoğu halkından olsun, ister geçmişte yola çıkan Jan Dark ile yollar birleşiyor. Tıpkı inancı ve inandıklarıyla, yaşadıkları ve de haykırdıklarıyla… Yarın, umut demek çünkü!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.