LASTİK İŞ
ismail

FIRIN DENETİMLERİ SÜRÜYOR !

Gölcük 24.02.2016 - 11:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FIRIN DENETİMLERİ SÜRÜYOR !

IMG_2966.JPG görüntüleniyorIMG_2966.JPG görüntüleniyorGölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı doğrultusunda Zabıta müdürlüğü ekipleri gıda ile ilgili imalathanelerin denetimine ağırlık veriyor.

Özellikle fırınların imalathaneleri ekiplerce sıkı markaj altına alınmış durumda. Periyodik aralıklarla fırınlar sürekli denetim altında. İmalathanesinde aksaklık bulunan, hijyen kurallarına uymayan fırınlara ilk önce ihtar, daha sonraki kontrollerde yine aynı aksaklığın görülmesi halinde ise gerekli cezai müeyyide uygulanmaktadır. Denetimler hakkında bilgi alıp açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Eliibeş, yapılan denetimlerin vatandaşların sağlığı açısından önemine değinirken, "Gölcük’ te yaşayan 150 bin vatandaşımızın sağlık ve huzurunu düşünerek çeşitli alanlarda denetimlerini arttıran ekiplerimiz fırınları denetledi. Zabıta Müdürlüğümüz, eksikleri olan işletmelerimize eksiklerini tamamlamaları için süre verirken sağlık açısından riskli gördüğümüz fırınlara da gerekli idari ve cezai yaptırımlar uygulandı. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini esnafımızın ürünlerini doğru şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmasını sağlamak amacıyla ekiplerimizin denetimleri sürecek" dedi.     
IMG_2966.JPG görüntüleniyorIMG_2966.JPG görüntüleniyorGölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı doğrultusunda Zabıta müdürlüğü ekipleri gıda ile ilgili imalathanelerin denetimine ağırlık veriyor.

Özellikle fırınların imalathaneleri ekiplerce sıkı markaj altına alınmış durumda. Periyodik aralıklarla fırınlar sürekli denetim altında. İmalathanesinde aksaklık bulunan, hijyen kurallarına uymayan fırınlara ilk önce ihtar, daha sonraki kontrollerde yine aynı aksaklığın görülmesi halinde ise gerekli cezai müeyyide uygulanmaktadır.

Denetimler hakkında bilgi alıp açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Eliibeş, yapılan denetimlerin vatandaşların sağlığı açısından önemine değinirken, "Gölcük’ te yaşayan 150 bin vatandaşımızın sağlık ve huzurunu düşünerek çeşitli alanlarda denetimlerini arttıran ekiplerimiz fırınları denetledi. Zabıta Müdürlüğümüz, eksikleri olan işletmelerimize eksiklerini tamamlamaları için süre verirken sağlık açısından riskli gördüğümüz fırınlara da gerekli idari ve cezai yaptırımlar uygulandı. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini esnafımızın ürünlerini doğru şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmasını sağlamak amacıyla ekiplerimizin denetimleri sürecek" dedi.   

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.