LASTİK İŞ

FIRINLARA SIKI DENETİM !

20.11.2015 - 15:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FIRINLARA SIKI DENETİM !

Gölcük Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde faliyet gösteren, fırınlar hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetlendi.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Halkımızın sağlığı birinci önceliğimiz” dedi.

Gölcük Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, fırınları tek tek gezerek temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ve çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı konusunda denetledi. Ekipler, aynı zamanda fırınlarda genel temizlik, portör ve sağlık muayene cüzdanlarının da kontrolünü gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Ellibeş’ten Fırınlara Uyarı   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Gölcük halkının talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemizin zabıta ekipleri sık sık denetimlere çıkıyor. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanıyor. Bundan sonra da denetimlerimiz sürecek”  dedi.  
Gölcük Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde faliyet gösteren, fırınlar hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetlendi.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Halkımızın sağlığı birinci önceliğimiz” dedi.

Gölcük Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, fırınları tek tek gezerek temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ve çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı konusunda denetledi. Ekipler, aynı zamanda fırınlarda genel temizlik, portör ve sağlık muayene cüzdanlarının da kontrolünü gerçekleştirdi.

Başkan Mehmet Ellibeş’ten Fırınlara Uyarı

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Gölcük halkının talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemizin zabıta ekipleri sık sık denetimlere çıkıyor. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanıyor. Bundan sonra da denetimlerimiz sürecek”  dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.