LASTİK İŞ
ismail

FISKIYELERE BAKIM YAPILIYOR

31.07.2017 - 10:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FISKIYELERE BAKIM YAPILIYOR

Mantar Pano köşesinden, bundan bir süre önce, Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark Meydanı'na yapılan ancak bu yaz çalışmayan, Fıskıyelerin haberi üzerine Gölcük Belediyesi hemen düğmeye bastı ve gereğini yaptı.  Anıtpark'ta vatandaşların özelllikle yaz akşamlarında büyük ilgisini çeken ve renkli ışıklarla aydınlatılan fıskiyeler, vatandaşların vazgeçilmez eğlencelerinden birisi.  Gölcük Belediyesi tarafından temizleme çalışmaları muhtemelen bugün sona erecek yine vatadaşlara hem hizmet vermeye, hem de serinletmeye başlayacak.  Bizde Yeni Gölcük  Gazetesi olarak, haberimiz üzerine fıskıyeleri yeniden gündeme alan ve vatandaşların isteğini yerine getiren, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e, teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Mantar Pano köşesinden, bundan bir süre önce, Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark Meydanı'na yapılan ancak bu yaz çalışmayan, Fıskıyelerin haberi üzerine Gölcük Belediyesi hemen düğmeye bastı ve gereğini yaptı. 
Anıtpark'ta vatandaşların özelllikle yaz akşamlarında büyük ilgisini çeken ve renkli ışıklarla aydınlatılan fıskiyeler, vatandaşların vazgeçilmez eğlencelerinden birisi. 
Gölcük Belediyesi tarafından temizleme çalışmaları muhtemelen bugün sona erecek yine vatadaşlara hem hizmet vermeye, hem de serinletmeye başlayacak. 
Bizde Yeni Gölcük  Gazetesi olarak, haberimiz üzerine fıskıyeleri yeniden gündeme alan ve vatandaşların isteğini yerine getiren, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e, teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.