LASTİK İŞ

''FABRİKALARDA TEST İMKANI ARTTIRILMALI''

Asayiş 22.11.2020 - 21:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''FABRİKALARDA TEST İMKANI ARTTIRILMALI''

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, korona virüsü nedeni ile Gölcük'ün çok zor günler geçirdiği belirtildi.

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, korona virüsü nedeni ile Gölcük'ün çok zor günler geçirdiği belirtildi. Galecek PArtisi İlçe Başkanı Kadriye Güner, fabrikalarda çalışan vatandaşlarımız için özel tedbir alınması gereğini ifade ederken, bu vatandaşlarımıza yönelik test imkanlarının arttırılması gerektiğini belirtti Güner şunları söyledi "Korona virüs konusunda Gölcük zor zamanlardan geçmektedir. Fabrika çalışanlarımız bu sonucun bir kısmını oluşturuyor. Fabrika Çalışkanlarımızı önemsiyoruz.Golcük te Fabrikalarımızda test imkanının yaygınlaştırılarak anında müdahalenin sürdürülebilir olması her bir işçimizi korumak ailelerini dostlarını apartmanlarındaki komşularını da korumak anlamına gelir. Gelin kısır siyasi tattısmaları bir kenara koyalımTürkiyemize örnek olalım diyoruz. Biz Genel Başkanımıza güveniyoruz. Herdaiim hemşerilerimiz konusunda desteği arkamızda Gelin Hepberaber Covid 19 a Savaş açalım. hep beraber bu sıkıntıları aşabiliriz.. Hasta hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Sizler bizler için dağerlisiniz. "
Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, korona virüsü nedeni ile Gölcük'ün çok zor günler geçirdiği belirtildi.

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, korona virüsü nedeni ile Gölcük'ün çok zor günler geçirdiği belirtildi. Galecek PArtisi İlçe Başkanı Kadriye Güner, fabrikalarda çalışan vatandaşlarımız için özel tedbir alınması gereğini ifade ederken, bu vatandaşlarımıza yönelik test imkanlarının arttırılması gerektiğini belirtti

Güner şunları söyledi "Korona virüs konusunda Gölcük zor zamanlardan geçmektedir. Fabrika çalışanlarımız bu sonucun bir kısmını oluşturuyor. Fabrika Çalışkanlarımızı önemsiyoruz.Golcük te Fabrikalarımızda test imkanının yaygınlaştırılarak anında müdahalenin sürdürülebilir olması her bir işçimizi korumak ailelerini dostlarını apartmanlarındaki komşularını da korumak anlamına gelir. Gelin kısır siyasi tattısmaları bir kenara koyalımTürkiyemize örnek olalım diyoruz. Biz Genel Başkanımıza güveniyoruz.
Herdaiim hemşerilerimiz konusunda desteği arkamızda Gelin Hepberaber Covid 19 a Savaş açalım. hep beraber bu sıkıntıları aşabiliriz..

Hasta hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Sizler bizler için dağerlisiniz. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.