LASTİK İŞ
ismail

FACİA KILPAYI ATLATILDI!

Gölcük 01.08.2014 - 17:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FACİA KILPAYI ATLATILDI!

D-130 Kara yolu Ford sapağında Elektrik direkleri yola saçıldı facia şans eseri atlatıldı.

D-130 Kara yolu Ford sapağında Elektrik direkleri yola saçıldı . 34 JTU 06 plakalı Elektrik direği yüklü olan tır ford sapağı dönüşünde yükünü devirdi. Tır sürücüsü Konu ile ilgili bu eğimin bırakın benim yükümü otomobili bile devirebileceğini söyledi.  Kaza ile ilgili olay yerine gelen ekipler incelemede bulunurken . Şans eseri kazada ölen yada yaralanan olmadı! KILPAYI ATLATILDI!  Yol kenarında bulunan ev sahipleri serinlemek maksatlı evlerinin bahçesinde oturuyorken gelişen kaza vatandaşları korkuttu . Yola savrulan direklerin yol kenarından aşağıya düşmesi büyük bir faciaya sebep olacağını söyleyen mahalle sakinleri burası her zaman tehlike yaratıyor bu yoldaki eğim olduğu sürece bu evlerde risk altında buraya bir çözüm bulmaları gerekiyor denildi.   Haber & Fotoğraf : Faruk KAPLAN
D-130 Kara yolu Ford sapağında Elektrik direkleri yola saçıldı facia şans eseri atlatıldı.

D-130 Kara yolu Ford sapağında Elektrik direkleri yola saçıldı .

34 JTU 06 plakalı Elektrik direği yüklü olan tır ford sapağı dönüşünde yükünü devirdi. Tır sürücüsü Konu ile ilgili bu eğimin bırakın benim yükümü otomobili bile devirebileceğini söyledi. 
Kaza ile ilgili olay yerine gelen ekipler incelemede bulunurken . Şans eseri kazada ölen yada yaralanan olmadı!

KILPAYI ATLATILDI! 

Yol kenarında bulunan ev sahipleri serinlemek maksatlı evlerinin bahçesinde oturuyorken gelişen kaza vatandaşları korkuttu . Yola savrulan direklerin yol kenarından aşağıya düşmesi büyük bir faciaya sebep olacağını söyleyen mahalle sakinleri burası her zaman tehlike yaratıyor bu yoldaki eğim olduğu sürece bu evlerde risk altında buraya bir çözüm bulmaları gerekiyor denildi.

 




Haber & Fotoğraf : Faruk KAPLAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.