FARABİ MESLEK LİSESİ TAŞINIYOR

Eğitim 30.03.2019 - 11:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FARABİ MESLEK LİSESİ TAŞINIYOR

Gölcük İhsaniye Merkezde eski bir binada eğitim veren Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hacı Halit Erkut Lisesine taşınıyor.

Gölcük Belediyesine ait olan İhsaniye merkez Mahallesinde bulunan binayı Eğitim ve öğretim için 10 yıllığına Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edildi. Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uzun zamandan beri bu eski binada eğitim vermeye başladı. Binanın çürük olması ve aynı zamanda tehlikeli olmasından dolayı okul yetkilileri tarafından yetkililere bildirildi. Okul binasının hakkındaki rapor ile Gölcük milli eğitim müdürlüğü hemen harekete geçti.  İlçe milli eğitim müdürlüğün çalışmaları sonucunda Gölcük Değirmendere'de eğitim veren Gölcük Halit Erkut Lisesi binasında bulunan 8 derslik Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için hazırlandı. Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni yerinde eğitime başlaması için 2 Nisan Salı gün Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hacı Halit Erkut Lisesine taşınarak yeni yerinde eğitime başlayacaktır. Çalma sende yapabilirsin Fahri Haner 
Gölcük İhsaniye Merkezde eski bir binada eğitim veren Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hacı Halit Erkut Lisesine taşınıyor.

Gölcük Belediyesine ait olan İhsaniye merkez Mahallesinde bulunan binayı Eğitim ve öğretim için 10 yıllığına Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edildi. Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uzun zamandan beri bu eski binada eğitim vermeye başladı. Binanın çürük olması ve aynı zamanda tehlikeli olmasından dolayı okul yetkilileri tarafından yetkililere bildirildi. Okul binasının hakkındaki rapor ile Gölcük milli eğitim müdürlüğü hemen harekete geçti. 
İlçe milli eğitim müdürlüğün çalışmaları sonucunda Gölcük Değirmendere'de eğitim veren Gölcük Halit Erkut Lisesi binasında bulunan 8 derslik Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için hazırlandı. Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni yerinde eğitime başlaması için 2 Nisan Salı gün Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hacı Halit Erkut Lisesine taşınarak yeni yerinde eğitime başlayacaktır.

Çalma sende yapabilirsin

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.