FATİH YUVADA KALDI, VEYSEL VE KAAN AYRILDI

Spor 06.07.2017 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FATİH YUVADA KALDI, VEYSEL VE KAAN AYRILDI

Yeni sezon öncesinde, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Gölcükspor, bugün öğle saatlerinde oldukça hareketli saatler yaşandı. İç transferde, Mali Asbaşkan Mehmet Yaşar’ın ofisinde, Transfer Komitesiyle görüşme yapan Fatih Sandallı ile anlaşma sağlanırken, kaleci Veysel Boz ve sağ bek Kaan Kılcı ile anlaşma sağlanamadı

SANDALLI NİKAH TAZELEDİ Spor Toto 3. Liig temsilcimiz Gölcükspor, iç transferi günahıyla sevabıyla tamamladı. Bugün iç transferde öğlen saatlerinde, Mali Asbaşkan Mehmet Yaşar’ın ofisinde oldukça hareketli saatler yaşandı. Yaşar’ın ofisinde, Fatih Sandallı, Veysel Boz ve Kaan Kılcı ile yapılan görüşmede, yöneticilerden Hasan Şahin, Ömer Şekerci ve Murat Ağacan da hazır bulundu. İlk olarak görüşülen geçen sezonun en başarılı isimlerinden birisi olan stoper Fatih Sandallı ile anlaşma sağlandı. Fatih Sandallı, Gölcükspor’da kaldığı için mutlu olduğunu ifade ederek, bu sezon elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyerek, geçen sezon yarım kalan işi bu sezon tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.   VEYSEL VE KAAN AYRILDI İç transferde bir başka görüşmede, geçen sezon Gölcükspor’la aynı grupta yer alan Adana Kozan Belediyespor’da kiralık oynayan Kaleci Veysel Boz ile geride kalan sezonda fazla forma şansı bulamayan sağ bek Kaan Kıllcı ile yapıldı. Kaan Kılcı ile yapılan ilk görüşmede, Kaan takımdan ayrılmak istediğini belirterek, alacağını istedi. Geçen sezondan 21 Bin Lira alacağı bulunan Kaan’ın, 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ile anlaştığı öğrenildi. Öte yandan, geçen sezonun  devre arasında 3. Lig ekiplerinden Adana Kozan Belediyespor’a kiralık giden Kaleci Veysel Boz ile görüşen, yöneticiler, Veysel ile ortak noktada buluşmayınca, Veysel’e de ayrılık gözüktü. Edindiğimiz bilgilere göre, kaleci Veysel’in 3. Lig ekiplerinden bir kulüple anlaşıldığı öğrenildi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Yeni sezon öncesinde, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Gölcükspor, bugün öğle saatlerinde oldukça hareketli saatler yaşandı. İç transferde, Mali Asbaşkan Mehmet Yaşar’ın ofisinde, Transfer Komitesiyle görüşme yapan Fatih Sandallı ile anlaşma sağlanırken, kaleci Veysel Boz ve sağ bek Kaan Kılcı ile anlaşma sağlanamadı

SANDALLI NİKAH TAZELEDİ

Spor Toto 3. Liig temsilcimiz Gölcükspor, iç transferi günahıyla sevabıyla tamamladı. Bugün iç transferde öğlen saatlerinde, Mali Asbaşkan Mehmet Yaşar’ın ofisinde oldukça hareketli saatler yaşandı. Yaşar’ın ofisinde, Fatih Sandallı, Veysel Boz ve Kaan Kılcı ile yapılan görüşmede, yöneticilerden Hasan Şahin, Ömer Şekerci ve Murat Ağacan da hazır bulundu. İlk olarak görüşülen geçen sezonun en başarılı isimlerinden birisi olan stoper Fatih Sandallı ile anlaşma sağlandı. Fatih Sandallı, Gölcükspor’da kaldığı için mutlu olduğunu ifade ederek, bu sezon elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyerek, geçen sezon yarım kalan işi bu sezon tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

VEYSEL VE KAAN AYRILDI

İç transferde bir başka görüşmede, geçen sezon Gölcükspor’la aynı grupta yer alan Adana Kozan Belediyespor’da kiralık oynayan Kaleci Veysel Boz ile geride kalan sezonda fazla forma şansı bulamayan sağ bek Kaan Kıllcı ile yapıldı. Kaan Kılcı ile yapılan ilk görüşmede, Kaan takımdan ayrılmak istediğini belirterek, alacağını istedi. Geçen sezondan 21 Bin Lira alacağı bulunan Kaan’ın, 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ile anlaştığı öğrenildi.

Öte yandan, geçen sezonun  devre arasında 3. Lig ekiplerinden Adana Kozan Belediyespor’a kiralık giden Kaleci Veysel Boz ile görüşen, yöneticiler, Veysel ile ortak noktada buluşmayınca, Veysel’e de ayrılık gözüktü. Edindiğimiz bilgilere göre, kaleci Veysel’in 3. Lig ekiplerinden bir kulüple anlaşıldığı öğrenildi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.