LASTİK İŞ
ismail

FATMA HÜRRİYET KAPLAN İYİ PARTİYE GEÇTİ

Asayiş 22.04.2018 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FATMA HÜRRİYET KAPLAN İYİ PARTİYE GEÇTİ

Türkiye'de siyaset kulisine bomba gibi düşen iddia.. CHP'li 15 vekil İYİ Parti'ye geçiyor. Aralarında Fatma Kaplan Hürriyet'in de yer aldığı iddia edildi.

İYİ Parti’nin seçimlere katılabileceği resmen kesinleşti. CHP ve İYİ Parti arasında devam eden görüşmeler sonuçladı. İki parti ittifak konusunda uzlaştı. CHP ve İYİ Parti yapılan görüşmeler sonucunda anlaştı. Aralarında Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'inde yer aldığı 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti.  CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay yaptığı konuşmada, "Demokrasimizin daha fazla tahrip edilmesini doğru bulmuyoruz. Toplumun daha fazla kutuplaşmasına izin vermeyeceğiz. CHP olarak demokrasi ayıbına karşı demokrasi arayışımız sürdüreceğiz. Demokrasinin kazanması için buy adımı atıyoruz. 15 milletvekilimiz CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katıldılar. Demokrasimizi için İYİ Parti'ye katılma kararı aldılar. Türkiye ve demokrasimize hayırlı olsun. Arkadaşlarımız demokrasi gaspına zırh olmuşlardır" BÜLENT TEZCAN ŞUNLARI SÖYLEDİ: "15 arkadaşımız bir parti göreviyle CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçmişlerdir. Bu, tarihi bir sorumluluk tarihi bir görevdir. tarih onları partilerinden ayrılan değil partisinin verdiği görev nedeniyle demokrasiyi kurtaran kahramanlar olarak yazacaktır. Bu, zor bir görevdir. Bu attığımız adım demokrasinin önüne kurulan tuzağı temizleme adımıdır."
Türkiye'de siyaset kulisine bomba gibi düşen iddia.. CHP'li 15 vekil İYİ Parti'ye geçiyor. Aralarında Fatma Kaplan Hürriyet'in de yer aldığı iddia edildi.

İYİ Parti’nin seçimlere katılabileceği resmen kesinleşti. CHP ve İYİ Parti arasında devam eden görüşmeler sonuçladı. İki parti ittifak konusunda uzlaştı.

CHP ve İYİ Parti yapılan görüşmeler sonucunda anlaştı. Aralarında Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'inde yer aldığı 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti. 

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay yaptığı konuşmada, "Demokrasimizin daha fazla tahrip edilmesini doğru bulmuyoruz. Toplumun daha fazla kutuplaşmasına izin vermeyeceğiz. CHP olarak demokrasi ayıbına karşı demokrasi arayışımız sürdüreceğiz. Demokrasinin kazanması için buy adımı atıyoruz. 15 milletvekilimiz CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katıldılar. Demokrasimizi için İYİ Parti'ye katılma kararı aldılar. Türkiye ve demokrasimize hayırlı olsun. Arkadaşlarımız demokrasi gaspına zırh olmuşlardır"

BÜLENT TEZCAN ŞUNLARI SÖYLEDİ:

"15 arkadaşımız bir parti göreviyle CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçmişlerdir. Bu, tarihi bir sorumluluk tarihi bir görevdir. tarih onları partilerinden ayrılan değil partisinin verdiği görev nedeniyle demokrasiyi kurtaran kahramanlar olarak yazacaktır. Bu, zor bir görevdir. Bu attığımız adım demokrasinin önüne kurulan tuzağı temizleme adımıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.