LASTİK İŞ
ismail

FENER ALAYI BÜYÜK COŞKU YAŞATTI

Gündem 20.05.2018 - 13:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FENER ALAYI BÜYÜK COŞKU YAŞATTI

CHP İl Gençlik Kolları'nın organizasyonu ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlenen fener alayı hem İzmit'te hem Gölcük'te partililere büyük coşku yaşattı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları'nın geleneksel olarak düzenlendiği fener alayı programı bu yıl da atılan 'Mustafa Kemalin Askerleriyiz' sloganları eşliğinde İzmit ve Gölcük sahil şeridini inletti. CHP Kocaeli İl Başkanlığı Binası önünden başlayan yürüyüş ile İzmit Marina'ya inen partililer buradan vapur ile Gölcük Kavaklı sahiline geçti. MEŞALELİ GÖRSEL ŞÖLEN CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç, İl Başkan Yardımcıları Özgür Harun Yıldızlı ile Sabriye Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mehdi Kaan Günan ve milletvekili aday adayları İzmit'ten Gölcük'e giden isimler arasındaydı. İzmit'ten gelen partililerin Kavaklı sahiline yanaşırken yaktıkları meşalelere karşılık, Kavaklı sahilinde bekleyen partililerinde meşaleler ile gelenleri karşılaması görsel bir şölene dönüştü. İl Başkan Yardımcısı Nilay Merttürk, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ve programa ev sahipliği yapan Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İzmit'ten gelen kafileyi karşılayan isimler arasındaydı. CHP gençlik kollarının organize ettiği yürüyüşe Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, İlçe Yöneticileri ve Milletvekilleri aday adayları da eşlik etti. KAVAKLI SAHİLİNDE İFTAR Kavaklı sahilinde bir araya gelen partililer hep birlikte CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri'nin ev sahipliğinde sahile kurulan iftar sofrasına oturdu. İftarın ardından CHP'liler dev Türk Bayrağı açarak ve meşaleler taşıyarak oluşturdukları kortej ile Kavaklı sahilinden Gölcük Anıtpark'a doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca İzmir Marşı söyleyen ve 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz', 'Türkiye'ye Güvence Muharrem İnce', 'Hak, hukuk, adalet' şeklinde sloganlar atan partililer Anıtpark'a yürüdü. Anıtpark'ta saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program sonlandı.  
CHP İl Gençlik Kolları'nın organizasyonu ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlenen fener alayı hem İzmit'te hem Gölcük'te partililere büyük coşku yaşattı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları'nın geleneksel olarak düzenlendiği fener alayı programı bu yıl da atılan 'Mustafa Kemalin Askerleriyiz' sloganları eşliğinde İzmit ve Gölcük sahil şeridini inletti. CHP Kocaeli İl Başkanlığı Binası önünden başlayan yürüyüş ile İzmit Marina'ya inen partililer buradan vapur ile Gölcük Kavaklı sahiline geçti.
MEŞALELİ GÖRSEL ŞÖLEN
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç, İl Başkan Yardımcıları Özgür Harun Yıldızlı ile Sabriye Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mehdi Kaan Günan ve milletvekili aday adayları İzmit'ten Gölcük'e giden isimler arasındaydı. İzmit'ten gelen partililerin Kavaklı sahiline yanaşırken yaktıkları meşalelere karşılık, Kavaklı sahilinde bekleyen partililerinde meşaleler ile gelenleri karşılaması görsel bir şölene dönüştü. İl Başkan Yardımcısı Nilay Merttürk, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ve programa ev sahipliği yapan Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İzmit'ten gelen kafileyi karşılayan isimler arasındaydı. CHP gençlik kollarının organize ettiği yürüyüşe Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, İlçe Yöneticileri ve Milletvekilleri aday adayları da eşlik etti.
KAVAKLI SAHİLİNDE İFTAR
Kavaklı sahilinde bir araya gelen partililer hep birlikte CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri'nin ev sahipliğinde sahile kurulan iftar sofrasına oturdu. İftarın ardından CHP'liler dev Türk Bayrağı açarak ve meşaleler taşıyarak oluşturdukları kortej ile Kavaklı sahilinden Gölcük Anıtpark'a doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca İzmir Marşı söyleyen ve 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz', 'Türkiye'ye Güvence Muharrem İnce', 'Hak, hukuk, adalet' şeklinde sloganlar atan partililer Anıtpark'a yürüdü. Anıtpark'ta saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program sonlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.