LASTİK İŞ

FENER ALAYINDA BULUŞALIM

Gündem 27.10.2017 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FENER ALAYINDA BULUŞALIM

29 Ekim Cumhuriyet bayramının coşku içerisinde kutlanması için tüm hazırlıklar tamamlandı. Gölcük kaymakamlığının düzenlediği Fener alayına tüm siyasi partiler ve STK’lar birlikte katılacak.

Kaymakam Mustafa Altıntaş Cumhuriyet Bayramının  94.yılının   coşku içerisinde   kutlanması ile  ilgili  çalışmalarının doğrultusunda  geçtiğimiz gün ilçemizde ki siyasi parti ilçe başkanları ile bir araya gelmişti. Toplantı sonrası Cumartesi akşamı saat 19:00'da Kavalkı Kongre Sarayı önünden Anıt parka Fener Alayı düzenlenecek. Fener alayına tüm siyasi partiler ve STK’lar birlikte katılacak. Kaymakam Altıntaş “Bizler Milli Bayramlarımızı ilçemizde en güzel şekilde kutlamak için çalışmalarımızı tamamladık. Tüm halkımızı Cumhuriyet bayramı kutlamalarımıza bekliyoruz”dedi. Çelen Sunumu Cumartesi Anıt Parka’da saat 13:00'da  olacak Fener Alayı Cumartesi saat 19:00'da Kavaklı kongre Sarayından Anıt park’a yapılacak. Resmi geçit töreni Maraşal Fevzi çakmak caddesinde 29 Ekim pazar günü saat 11:00'da yapılacak.
29 Ekim Cumhuriyet bayramının coşku içerisinde kutlanması için tüm hazırlıklar tamamlandı. Gölcük kaymakamlığının düzenlediği Fener alayına tüm siyasi partiler ve STK’lar birlikte katılacak.

Kaymakam Mustafa Altıntaş Cumhuriyet Bayramının  94.yılının   coşku içerisinde   kutlanması ile  ilgili  çalışmalarının doğrultusunda  geçtiğimiz gün ilçemizde ki siyasi parti ilçe başkanları ile bir araya gelmişti. Toplantı sonrası Cumartesi akşamı saat 19:00'da Kavalkı Kongre Sarayı önünden Anıt parka Fener Alayı düzenlenecek. Fener alayına tüm siyasi partiler ve STK’lar birlikte katılacak. Kaymakam Altıntaş “Bizler Milli Bayramlarımızı ilçemizde en güzel şekilde kutlamak için çalışmalarımızı tamamladık. Tüm halkımızı Cumhuriyet bayramı kutlamalarımıza bekliyoruz”dedi.


Çelen Sunumu Cumartesi Anıt Parka’da saat 13:00'da  olacak
Fener Alayı Cumartesi saat 19:00'da Kavaklı kongre Sarayından Anıt park’a yapılacak.
Resmi geçit töreni Maraşal Fevzi çakmak caddesinde 29 Ekim pazar günü saat 11:00'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.