LASTİK İŞ

FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLAN YÜKSEK GÖLCÜK'E VEDA ETTİ

Spor 20.07.2020 - 14:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLAN YÜKSEK GÖLCÜK'E VEDA ETTİ

TFF 3. Lig’de sezonun tescil edilmesinin ardından Gölcükspor'dan Fenerbahçeye transfer olan İsmail Yüksek kulübümüze ile veda etti. Yüksel açıklamasında ise “Basit bir vedayla geçirdiğim 2 yılı özetlemek imkansız. Hiç bir veda GÖLCÜKSPOR ve taraftarına olan saygı ve sevgimi asla değiştirmeyecek. Bu 2 yıllık süreçte üstümde emeği olan tüm başkan, yönetici, antrenör, klüp çalışanları ve aynı sahada savaştığım mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..Son olarak harika GÖLCÜKSPOR Taraftarına bana ilk günden beri gösterdikleri destek ve sevgi için minnettarım. Bundan sonraki süreçte GÖLCÜKSPOR’a başarılar dilerim...Artık benim için yeni bir macera zamanı.Sevgilerimle...”İsmail Yüksek

TFF 3. Lig’de sezonun tescil edilmesinin ardından Gölcükspor'dan Fenerbahçeye transfer olan İsmail Yüksek kulübümüze ile veda etti.

Yüksel açıklamasında ise “Basit bir vedayla geçirdiğim 2 yılı özetlemek imkansız. Hiç bir veda GÖLCÜKSPOR ve taraftarına olan saygı ve sevgimi asla değiştirmeyecek. Bu 2 yıllık süreçte üstümde emeği olan tüm başkan, yönetici, antrenör, klüp çalışanları ve aynı sahada savaştığım mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..Son olarak harika GÖLCÜKSPOR Taraftarına bana ilk günden beri gösterdikleri destek ve sevgi için minnettarım. Bundan sonraki süreçte GÖLCÜKSPOR’a başarılar dilerim...Artık benim için yeni bir macera zamanı.Sevgilerimle...”İsmail Yüksek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.