FERHAT GÖÇER KOCAELİ'DE GALA YAPACAK

21.11.2019 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FERHAT GÖÇER KOCAELİ'DE GALA YAPACAK

Dünyaca ünlü yazarımız Sabahattin Ali’nin hayatından kesitlerin yer aldığı ve Ferhat Göçer’in tek kişilik performansıyla hazırlanan ‘Aldırma Gönül’ isimli şarkılı oyunun galası Kocaeli’de yapılacak

Türk Edebiyatı’nın en değerli isimlerinden Sabahattin Ali’nin heyecanlarının, aşklarının, hüzünlerinin, hasretlerinin; kısaca hayatından kesitlerin sahnelendiği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarının söylendiği “Aldırma Gönül”,  ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in hafızalara kazınacak performansıyla sahnelenecek. Merakla beklenen, Aldırma Gönül, Dağlar Dağlar ve Göklerde Kartal Gibiydim gibi özel eserlerle hazırlanan şarkılı oyunun yönetmen koltuğunda Ezel Akay oturuyor.     MEMLEKETİMDEN BAŞLAMAK İSTEDİM    6 Aralık Cuma günü Sabancı Kültür Merkezi’nde sahne alacak olan Ferhat Göçer, yaptığı açıklamada, “Türkiye prömiyerini, daha güçlü ve moralli bir başlangıç olması için siz değerli hemşerilerimin huzurunda İzmit’de sahneleyeceğim... Ezel Akay yönetmenliğindeki Sabahattin Ali “Aldırma Gönül” isimli müzikal oyunumuzda sizi görmekten çok mutlu olacağım” diyerek tüm hemşerilyerini bu galaya davet etti.      OYUN İÇİN GÜN SAYILIYOR    Tiyatro severlerin sabırsızlıkla beklediği müzikli oyunda Ferhat Göçer’e sahnede Cenk Kandıralı’nın şefliğindeki orkestra eşlik edecek. Oyunun dekor ve kostüm tasarımını Naz Erayda üstlenirken ışık tasarımını Mustafa Bal ve grafik tasarımını Erkan Cerit yapıyor. Mmf / United Arts&Theatre yapımı olan ve uygulayıcı yapımcılığını İpek Kadılar’ın üstlendiği oyunun yapım koordinatörlüğü Seda Güney’e ait. Sevenleri tarafından heyecanla beklenen ‘Aldırma Gönül’ izleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Ferhat Göçer’in tek kişilik performansı ve eşsiz sesiyle hayat bulacak oyunun biletleri satışa başladı. 6 Aralık Cuma İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde olacak oyunun biletleri gişeden ya da Biletix’ten temin edilebiliyor.     Oyun Künyesi   Eserler:  Sabahattin Ali Yöneten: Ezel Akay Sahne Metni: Haldun Çubukçu Dekor ve Kostüm Tasarımı: Naz Erayda Işık Tasarım: Mustafa Bal Grafik Tasarım: Erkan Cerit     Yapım : MMF / UNITED ARTS&THEATRE   Uygulayıcı Yapımcı: İpek Kadılar Basın Danışmanı: Bircan Usallı Sılan Yapım Koordinatörü: Seda Güney     Orkestra:   Düzenleme: Selim Öztürk Orkestra Şefi: Cenk Kandıralı Davul / Perküsyon: Mehmet Yüzgeç Bas Gitar: Alper Uğurlar Akustik ve Klasik Gitar: Altan Turan Elektro Gitar: Selim Öztürk  1. Klavye: Cenk Kandıralı 2. Klavye: Özgür Sevinç  Keman/ Vokal: Selen Kesova Tonmaister: Ahmet Serdar Tüzün Teknik Yönetim: Aclan Nuri Bayraktaroğlu / Ümit Can Savaş / Can Yelke
Dünyaca ünlü yazarımız Sabahattin Ali’nin hayatından kesitlerin yer aldığı ve Ferhat Göçer’in tek kişilik performansıyla hazırlanan ‘Aldırma Gönül’ isimli şarkılı oyunun galası Kocaeli’de yapılacak
Türk Edebiyatı’nın en değerli isimlerinden Sabahattin Ali’nin heyecanlarının, aşklarının, hüzünlerinin, hasretlerinin; kısaca hayatından kesitlerin sahnelendiği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarının söylendiği “Aldırma Gönül”,  ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in hafızalara kazınacak performansıyla sahnelenecek. Merakla beklenen, Aldırma Gönül, Dağlar Dağlar ve Göklerde Kartal Gibiydim gibi özel eserlerle hazırlanan şarkılı oyunun yönetmen koltuğunda Ezel Akay oturuyor.
 
 
MEMLEKETİMDEN BAŞLAMAK İSTEDİM 
 
6 Aralık Cuma günü Sabancı Kültür Merkezi’nde sahne alacak olan Ferhat Göçer, yaptığı açıklamada, “Türkiye prömiyerini, daha güçlü ve moralli bir başlangıç olması için siz değerli hemşerilerimin huzurunda İzmit’de sahneleyeceğim... Ezel Akay yönetmenliğindeki Sabahattin Ali “Aldırma Gönül” isimli müzikal oyunumuzda sizi görmekten çok mutlu olacağım” diyerek tüm hemşerilyerini bu galaya davet etti. 
 
 
OYUN İÇİN GÜN SAYILIYOR 
 
Tiyatro severlerin sabırsızlıkla beklediği müzikli oyunda Ferhat Göçer’e sahnede Cenk Kandıralı’nın şefliğindeki orkestra eşlik edecek. Oyunun dekor ve kostüm tasarımını Naz Erayda üstlenirken ışık tasarımını Mustafa Bal ve grafik tasarımını Erkan Cerit yapıyor. Mmf / United Arts&Theatre yapımı olan ve uygulayıcı yapımcılığını İpek Kadılar’ın üstlendiği oyunun yapım koordinatörlüğü Seda Güney’e ait. Sevenleri tarafından heyecanla beklenen ‘Aldırma Gönül’ izleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Ferhat Göçer’in tek kişilik performansı ve eşsiz sesiyle hayat bulacak oyunun biletleri satışa başladı. 6 Aralık Cuma İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde olacak oyunun biletleri gişeden ya da Biletix’ten temin edilebiliyor.
 
 
Oyun Künyesi
 
Eserler:  Sabahattin Ali
Yöneten: Ezel Akay
Sahne Metni: Haldun Çubukçu
Dekor ve Kostüm Tasarımı: Naz Erayda
Işık Tasarım: Mustafa Bal
Grafik Tasarım: Erkan Cerit
 
 
Yapım : MMF / UNITED ARTS&THEATRE
 
Uygulayıcı Yapımcı: İpek Kadılar
Basın Danışmanı: Bircan Usallı Sılan
Yapım Koordinatörü: Seda Güney
 
 
Orkestra:
 
Düzenleme: Selim Öztürk
Orkestra Şefi: Cenk Kandıralı
Davul / Perküsyon: Mehmet Yüzgeç
Bas Gitar: Alper Uğurlar
Akustik ve Klasik Gitar: Altan Turan
Elektro Gitar: Selim Öztürk 
1. Klavye: Cenk Kandıralı
2. Klavye: Özgür Sevinç 
Keman/ Vokal: Selen Kesova
Tonmaister: Ahmet Serdar Tüzün
Teknik Yönetim: Aclan Nuri Bayraktaroğlu / Ümit Can Savaş / Can Yelke
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.