LASTİK İŞ

FETÖ'DEN 13 KİŞİ TUTUKLANDI

Gündem 12.08.2017 - 09:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FETÖ'DEN 13 KİŞİ TUTUKLANDI

Kocaeli merkezli 14 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 13 kişi tutuklandı.

lınan bilgiye göre, 2 Ağustos'ta Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Bartın, Muğla, Balıkesir, Zonguldak, Muş, Batman, Elazığ, Giresun ve Eskişehir'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan, aralarında görevlerinden ihraç edilen subay ve askeri öğrencilerin de bulunduğu 31 kişiden 16'sının emniyetteki işlemleri tamamlandı.   Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan 16 şüpheliden 1 üsteğmen, 1 teğmen ve 11 astsubay tutuklandı, 3 astsubay da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.  
Kocaeli merkezli 14 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 13 kişi tutuklandı.

lınan bilgiye göre, 2 Ağustos'ta Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Bartın, Muğla, Balıkesir, Zonguldak, Muş, Batman, Elazığ, Giresun ve Eskişehir'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan, aralarında görevlerinden ihraç edilen subay ve askeri öğrencilerin de bulunduğu 31 kişiden 16'sının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan 16 şüpheliden 1 üsteğmen, 1 teğmen ve 11 astsubay tutuklandı, 3 astsubay da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.