LASTİK İŞ
ismail

FETÖ ŞÜPHELİSİ KOCAELİ'DE YAKALANDI

Gündem 12.11.2018 - 10:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FETÖ ŞÜPHELİSİ KOCAELİ'DE YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından firari olarak aranan FETÖ şüphelisi şahıs, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından geçen hafta FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye oldukları belirlenen şahısların yakalanması için yapılan operasyonda yakalanamayan ve firari olarak aranan N.Ş. isimli şahsın Kocaeli’de olduğu tespit edildi. KOCAELİ İl Jandarma Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınan N.Ş.’nin Başiskele ilçesinde bulunan bir kamp alanında olduğu belirlendi. Başiskele Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda N.Ş. yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemleri tamamlanan şahıs, Kocaeli Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından firari olarak aranan FETÖ şüphelisi şahıs, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından geçen hafta FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye oldukları belirlenen şahısların yakalanması için yapılan operasyonda yakalanamayan ve firari olarak aranan N.Ş. isimli şahsın Kocaeli’de olduğu tespit edildi. KOCAELİ İl Jandarma Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınan N.Ş.’nin Başiskele ilçesinde bulunan bir kamp alanında olduğu belirlendi. Başiskele Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda N.Ş. yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemleri tamamlanan şahıs, Kocaeli Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.