FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ'NDE SONA GELİNDİ ..

Gölcük 25.04.2020 - 19:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ'NDE SONA GELİNDİ ..

Gölcük'ün ana arterlerinden olacak Fevzi çakmak Caddesi'ndeki çift yol düzenlemesinde sona gelindi.

İlçe trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki çift yol yapım ve çevre düzenlemesinde sona gelindi. Yol genişletme çalışmaları devam ederken, yolun bir bölümüne daha asfaltlama yapıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Ali Yıldırım Sezer, " Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki yol genişletme çalışması sürüyor. Kavaklı'ya yakın bölümdeki asfalt dökümü, bugün ve yarın devam ederek, tamamlanacak. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim."dedi..
Gölcük'ün ana arterlerinden olacak Fevzi çakmak Caddesi'ndeki çift yol düzenlemesinde sona gelindi.

İlçe trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki çift yol yapım ve çevre düzenlemesinde sona gelindi.

Yol genişletme çalışmaları devam ederken, yolun bir bölümüne daha asfaltlama yapıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Ali Yıldırım Sezer, " Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki yol genişletme çalışması sürüyor. Kavaklı'ya yakın bölümdeki asfalt dökümü, bugün ve yarın devam ederek, tamamlanacak. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim."dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.