FİKİR PANOSUNA YOĞUN İLGİ

16.05.2016 - 10:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FİKİR PANOSUNA YOĞUN İLGİ

Kocaeli 8. Kitap Fuarı’nda en fazla ilgi gören yerlerden biri de fikir panosu

Türkiye’nin en büyük Kitap fuarı olma özelliğini taşıyan Kocaeli Kitap Fuarı ilk günden vatandaşların akınına uğradı. Büyükşehir Belediyesi’nin sekizincisini düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı’nda “Fikir Panosu” büyük ilgi görüyor. Fuaye alanına asılan panoya 7’den 70’e kitapseverler, Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili düşünce ve önerilerini yazıyor.   SOSYAL MESAJLAR Ziyaretçiler, fuarın fuaye kısmında duvara asılan dev panoya Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili düşüncelerini ve önerilerini yazıyor. Panoda “Her ay kitap fuarı yapısın” “ Kitaplar tozlanmak için değil, okunmak için alınmalı”, ‘’Kitaplarla dolu bir ev istiyorum”  gibi sosyal içerikli mesajlar dikkat çekiyor. Düşünce panosuna, fuarın son günü olan 22 Mayıs Pazar’a kadar herkes düşüncelerini yazabilecek.  
Kocaeli 8. Kitap Fuarı’nda en fazla ilgi gören yerlerden biri de fikir panosu

Türkiye’nin en büyük Kitap fuarı olma özelliğini taşıyan Kocaeli Kitap Fuarı ilk günden vatandaşların akınına uğradı. Büyükşehir Belediyesi’nin sekizincisini düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı’nda “Fikir Panosu” büyük ilgi görüyor. Fuaye alanına asılan panoya 7’den 70’e kitapseverler, Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili düşünce ve önerilerini yazıyor.

 

SOSYAL MESAJLAR

Ziyaretçiler, fuarın fuaye kısmında duvara asılan dev panoya Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili düşüncelerini ve önerilerini yazıyor. Panoda “Her ay kitap fuarı yapısın” “ Kitaplar tozlanmak için değil, okunmak için alınmalı”, ‘’Kitaplarla dolu bir ev istiyorum”  gibi sosyal içerikli mesajlar dikkat çekiyor. Düşünce panosuna, fuarın son günü olan 22 Mayıs Pazar’a kadar herkes düşüncelerini yazabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.