FİKRİ IŞIK GÖLCÜK GENÇLERİYLE BULUŞACAK

Asayiş 30.05.2018 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FİKRİ IŞIK GÖLCÜK GENÇLERİYLE BULUŞACAK

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçe Meydanında ''İftara 5 Kala'' Programı, mahalle ziyaretleri, genç hasta ziyaretleri ve iftar sonrasında da Gölcük'ün muhtelif yerlerinde kafe ve kahve ziyaretleri gibi programları gerçekleştiren ekip daha yeni projeler geliştirmek adına olağanüstü toplantılarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçe Meydanında ''İftara 5 Kala'' Programı, mahalle ziyaretleri, genç hasta ziyaretleri ve iftar sonrasında da Gölcük'ün muhtelif yerlerinde kafe ve kahve ziyaretleri gibi programları gerçekleştiren ekip daha yeni projeler geliştirmek adına olağanüstü toplantılarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner'in açıklaması: Gölcük'te AK Parti Gölcük Gençlik Kolları  olarak ''İftara 5 Kala'' adlı programımızı gerçekleştirdik. İftar saatine yakın evine yetişmeye çalışan, pide sırasında olan vatandaşlarımıza su ve hurma ikramında bulunuyoruz. Akabinde tüm mahallelerimizdeki bürolarımızı süsleyerek 24 Haziran'a hazır hale getirdik. Milletimizin teveccühü ile seçim bizim için bayram atmosferinde geçecek inşallah. Genç kardeşlerimizin olduğu yerlere giderek onlarla seçimi istişare ediyoruz. Masalarına misafir olduğumuz kardeşlerimize Gölcük Kurabiyesi ikram ederek seçim hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu güne kadar sahadan neredeyse hiç olumsuz dönüş almadık. Keza Bayan Komisyonumuz hanım kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ediyor, çay sohbetlerinde buluşuyor. Hasılı Yönetim Kurulumuzda görev alan her bir arkadaşımız elinden gelenin fazlasını yapmak için mücadelesini sürdürüyor. Gençlik Kolları olarak durmak nedir bilmeden ümmet için, millet için ve Allah'ın rızasını kazanmak için çalışmalarımıza devam ettik ve edeceğiz.  Başbakan Yardımcısı Gölcük'e Geliyor Başkan Uzuner sözlerine şöyle devam etti: "Bu vesileyle genç kardeşlerimizi Başbakan Yardımcımız Sn. Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Genç Kürsü sohbetine de davet etmek isterim. Perşembe günü, akşam 23.30'da Gölcük Nihavend Kafe'de Sn. Fikri Işık'la sohbet edeceğiz, onun tecrübelerinden faydalanıp, sorularımızı soracağız. Ben partimize gönül veren veya vermeyen tüm Gölcüklü kardeşlerimi o gün oraya bekliyorum."
AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçe Meydanında ''İftara 5 Kala'' Programı, mahalle ziyaretleri, genç hasta ziyaretleri ve iftar sonrasında da Gölcük'ün muhtelif yerlerinde kafe ve kahve ziyaretleri gibi programları gerçekleştiren ekip daha yeni projeler geliştirmek adına olağanüstü toplantılarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
İlçe Meydanında ''İftara 5 Kala'' Programı, mahalle ziyaretleri, genç hasta ziyaretleri ve iftar sonrasında da Gölcük'ün muhtelif yerlerinde kafe ve kahve ziyaretleri gibi programları gerçekleştiren ekip daha yeni projeler geliştirmek adına olağanüstü toplantılarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner'in açıklaması: Gölcük'te AK Parti Gölcük Gençlik Kolları  olarak ''İftara 5 Kala'' adlı programımızı gerçekleştirdik. İftar saatine yakın evine yetişmeye çalışan, pide sırasında olan vatandaşlarımıza su ve hurma ikramında bulunuyoruz.
Akabinde tüm mahallelerimizdeki bürolarımızı süsleyerek 24 Haziran'a hazır hale getirdik. Milletimizin teveccühü ile seçim bizim için bayram atmosferinde geçecek inşallah. Genç kardeşlerimizin olduğu yerlere giderek onlarla seçimi istişare ediyoruz. Masalarına misafir olduğumuz kardeşlerimize Gölcük Kurabiyesi ikram ederek seçim hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu güne kadar sahadan neredeyse hiç olumsuz dönüş almadık. Keza Bayan Komisyonumuz hanım kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ediyor, çay sohbetlerinde buluşuyor. Hasılı Yönetim Kurulumuzda görev alan her bir arkadaşımız elinden gelenin fazlasını yapmak için mücadelesini sürdürüyor. Gençlik Kolları olarak durmak nedir bilmeden ümmet için, millet için ve Allah'ın rızasını kazanmak için çalışmalarımıza devam ettik ve edeceğiz. 
Başbakan Yardımcısı Gölcük'e Geliyor
Başkan Uzuner sözlerine şöyle devam etti: "Bu vesileyle genç kardeşlerimizi Başbakan Yardımcımız Sn. Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Genç Kürsü sohbetine de davet etmek isterim. Perşembe günü, akşam 23.30'da Gölcük Nihavend Kafe'de Sn. Fikri Işık'la sohbet edeceğiz, onun tecrübelerinden faydalanıp, sorularımızı soracağız. Ben partimize gönül veren veya vermeyen tüm Gölcüklü kardeşlerimi o gün oraya bekliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.