FİKRİ IŞIK KÖYLERE ÇIKARTMA YAPTI

Asayiş 07.09.2018 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FİKRİ IŞIK KÖYLERE ÇIKARTMA YAPTI

Son dönem Başbakan Yardımcısı ve AK parti , Milletvekili Fikri Işık Gölcük’te bulunan köylere çıkartma yaptı.

Son dönem Başbakan Yardımcısı  ve AK parti , Milletvekili  Fikri Işık Gölcük’te ki köyleri ziyaret etti. Fikri Işık’a Beleidye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri eşlik etti. ı. Işık ilk olarak Gölcük belediyesinin yaptığı Eriklitepe Tabiat Parkını gezdi. Daha sonra Siretiye köyü, Mamuriye köyü, Şevketiye köyü, Hamidiye köyü , İcadiye köyü ve İrşadiye köyünü ziyaret ederek öylüler ile sohbet etti.   Kocaeli genelindeki tüm İlçelere ve İlçelere bağlı bulunan Köylere imkânlar ölçüsünde hizmet götürüldüğünü belirten Işık: ” Bu çalışmalar Kocaeli genelini kapsadığı için çalışmalarda ufak sorunlar veya gecikmeler olabilir. Bildiğiniz gibi, Kocaeli genelini kapsayan sınırlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak değerlendirilmektedir. Bu yönde İlçe Belediyelerimizi ilgilendiren konularda Belediye Başkanlarımız sizlere yardımcı oluyorlar. İlçeleri aşan konularda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğu altındaki ilgili Müdürlüklerle hizmetler yürütülüyor.  Bu yönde siz Muhtarlara büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Konuları bizzat ilgilendiren mercilere iletir ve takibini yaparsanız sorunlar program doğrultusunda çözüme kavuşur” dedi.  
Son dönem Başbakan Yardımcısı ve AK parti , Milletvekili Fikri Işık Gölcük’te bulunan köylere çıkartma yaptı.

Son dönem Başbakan Yardımcısı  ve AK parti , Milletvekili  Fikri Işık Gölcük’te ki köyleri ziyaret etti. Fikri Işık’a Beleidye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri eşlik etti. ı.

Işık ilk olarak Gölcük belediyesinin yaptığı Eriklitepe Tabiat Parkını gezdi. Daha sonra Siretiye köyü, Mamuriye köyü, Şevketiye köyü, Hamidiye köyü , İcadiye köyü ve İrşadiye köyünü ziyaret ederek öylüler ile sohbet etti.

 

Kocaeli genelindeki tüm İlçelere ve İlçelere bağlı bulunan Köylere imkânlar ölçüsünde hizmet götürüldüğünü belirten Işık: ” Bu çalışmalar Kocaeli genelini kapsadığı için çalışmalarda ufak sorunlar veya gecikmeler olabilir. Bildiğiniz gibi, Kocaeli genelini kapsayan sınırlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak değerlendirilmektedir. Bu yönde İlçe Belediyelerimizi ilgilendiren konularda Belediye Başkanlarımız sizlere yardımcı oluyorlar. İlçeleri aşan konularda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğu altındaki ilgili Müdürlüklerle hizmetler yürütülüyor.  Bu yönde siz Muhtarlara büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Konuları bizzat ilgilendiren mercilere iletir ve takibini yaparsanız sorunlar program doğrultusunda çözüme kavuşur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.