FİKRİ IŞIK OYUNU KOCAELİ’DE KULLANDI

Asayiş 24.06.2018 - 12:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FİKRİ IŞIK OYUNU KOCAELİ’DE KULLANDI

BAŞBAKAN Yardımcısı Fikri Işık ve eşi Nigar Işık, oylarını Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kullandı.

BAŞBAKAN Yardımcısı Fikri Işık ve eşi Nigar Işık, oylarını Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kullandı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve eşi Nigar Işık, oylarını Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı BahçecikDamlar İlkokulu 1043 nolu sandıkta kullandı. Fikri Işık seçimlerin demokrasi, ülke ve millet için hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Türkiye demokratik olgunluğa ulaşmış bir ülke. Seçimlerden önce hangi tartışma olursa olsun, adaylar alanlarda hangi dili, hangi ifadeleri kullanırsa kullansınlar, oy verme günü Türkiye de büyük bir sükunet hakim olur. Çok nadir münferit olaylar dışında Türkiye'nin sandık huzurunu bana göre pek çok dünyadaki demokrasiyi kıskandıracak olgunluktadır. Bu aslında Türkiye'nin demokratik olgunluğunun da en önemli göstergesidir. Oyumuzu kullandık. İnsanlar sandıklara gelip oyunlarını kullanıyorlar. Bugün de inanıyorum ki; büyük bir huzur içerisinde sükunet içerisinde ve büyük bir kardeşlik içersinde herkes gelecek ve oyunu kullanacak, demokratik tercihini yapacak ve bu tercih sonucunda Türkiye'de önümüzdeki 5 yıl hizmet edecek hem Cumhurbaşkanı ve TBMM seçilmiş olacak" dedi.
BAŞBAKAN Yardımcısı Fikri Işık ve eşi Nigar Işık, oylarını Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kullandı.

BAŞBAKAN Yardımcısı Fikri Işık ve eşi Nigar Işık, oylarını Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kullandı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve eşi Nigar Işık, oylarını Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı BahçecikDamlar İlkokulu 1043 nolu sandıkta kullandı. Fikri Işık seçimlerin demokrasi, ülke ve millet için hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Türkiye demokratik olgunluğa ulaşmış bir ülke. Seçimlerden önce hangi tartışma olursa olsun, adaylar alanlarda hangi dili, hangi ifadeleri kullanırsa kullansınlar, oy verme günü Türkiye de büyük bir sükunet hakim olur. Çok nadir münferit olaylar dışında Türkiye'nin sandık huzurunu bana göre pek çok dünyadaki demokrasiyi kıskandıracak olgunluktadır. Bu aslında Türkiye'nin demokratik olgunluğunun da en önemli göstergesidir. Oyumuzu kullandık. İnsanlar sandıklara gelip oyunlarını kullanıyorlar. Bugün de inanıyorum ki; büyük bir huzur içerisinde sükunet içerisinde ve büyük bir kardeşlik içersinde herkes gelecek ve oyunu kullanacak, demokratik tercihini yapacak ve bu tercih sonucunda Türkiye'de önümüzdeki 5 yıl hizmet edecek hem Cumhurbaşkanı ve TBMM seçilmiş olacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.