FİKRİ IŞIK 'tan AİLE KONAK HASTANESİ'ne ZİYARET

Sağlık 03.07.2018 - 17:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FİKRİ IŞIK 'tan AİLE KONAK HASTANESİ'ne ZİYARET

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gölcük Aile Konak Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastane yönetimi ile buluştu, hastanede incelemelerde bulundu

Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gölcük Aile Konak Hastanesi'ni ziyaret ederek,  Aile Konak Yönetim Kurulu başkanı Dr.Şahin TALUS, başhekim Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ, Yönetim kurulu üyesi Op.Dr. Metin GÖKLÜ ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Orhan BARIŞ'la sohbet etti. Hastanede incelemelerde bulunan IŞIK, hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Kahvaltılı buluşma  Başbakan yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Fikri IŞIK, Gölcük Aile Konak Hastanesi'nde yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin TALUS ile kahvaltı yaparak, sağlık ve gündeme dair sohbetlerde bulundu. Sağlık alanında Aile Konak Hastanesi'nin yatırımlarını takdirle takip ettiğini ifade eden IŞIK, hastane turu yaparak hastalarla sohbet etti, sıkıntılarını dinleyerek acil şifalar diledi.   
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gölcük Aile Konak Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastane yönetimi ile buluştu, hastanede incelemelerde bulundu

Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gölcük Aile Konak Hastanesi'ni ziyaret ederek,  Aile Konak Yönetim Kurulu başkanı Dr.Şahin TALUS, başhekim Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ, Yönetim kurulu üyesi Op.Dr. Metin GÖKLÜ ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Orhan BARIŞ'la sohbet etti. Hastanede incelemelerde bulunan IŞIK, hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 
Kahvaltılı buluşma 
Başbakan yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Fikri IŞIK, Gölcük Aile Konak Hastanesi'nde yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin TALUS ile kahvaltı yaparak, sağlık ve gündeme dair sohbetlerde bulundu. Sağlık alanında Aile Konak Hastanesi'nin yatırımlarını takdirle takip ettiğini ifade eden IŞIK, hastane turu yaparak hastalarla sohbet etti, sıkıntılarını dinleyerek acil şifalar diledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.