LASTİK İŞ
ismail

FİNALİSTLER BELLİ OLDU !

27.08.2015 - 13:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FİNALİSTLER BELLİ OLDU !

‘Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası’ finalistleri belli oldu.

  Değirmendere Stadı'nda yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Turnuvası’nda, yarı finaller heyecanın üst noktada olduğu, çekişmeli bir şekilde geçti. İlk maçta Gölcükspor U-19 ile Değirmenderespor 1-1 berabere kalarak penaltı atışlarına geçtiler. Penaltı sonuçlarında 5-4 kazanan Değirmenderespor ilk finalist oldu. İkinci finalisti belirleyen maç ise Gölcük Gençlerbirliği  ile Halıderespor arasında oynandı. Çekişmeli geçen maç sonucunda 3-1 lik skorla kazanan Gölcük Gençlerbirliği finale adını yazdıran 2. takım olma başarısını gösterdi.   Gölcükspor U-19 ile Halıderespor arasında 19:30’da yapılacak olan üçüncülük ve dördüncülük maçı oynanacak. Değirmenderespor – Gölcük Gençlerbirliği  arasında saat 21:00’da oynanacak Final maçı ile birlikte de bu seneki Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu belli olacak.   Maçlar 28 Ağustos Cuma günü Değirmendere Stadında oynanacak.  
‘Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası’ finalistleri belli oldu.

 

Değirmendere Stadı'nda yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Turnuvası’nda, yarı finaller heyecanın üst noktada olduğu, çekişmeli bir şekilde geçti. İlk maçta Gölcükspor U-19 ile Değirmenderespor 1-1 berabere kalarak penaltı atışlarına geçtiler. Penaltı sonuçlarında 5-4 kazanan Değirmenderespor ilk finalist oldu. İkinci finalisti belirleyen maç ise Gölcük Gençlerbirliği  ile Halıderespor arasında oynandı. Çekişmeli geçen maç sonucunda 3-1 lik skorla kazanan Gölcük Gençlerbirliği finale adını yazdıran 2. takım olma başarısını gösterdi.

 

Gölcükspor U-19 ile Halıderespor arasında 19:30’da yapılacak olan üçüncülük ve dördüncülük maçı oynanacak. Değirmenderespor – Gölcük Gençlerbirliği  arasında saat 21:00’da oynanacak Final maçı ile birlikte de bu seneki Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu belli olacak.

 

Maçlar 28 Ağustos Cuma günü Değirmendere Stadında oynanacak.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.