LASTİK İŞ
ismail

Fıskiye,gençlere de ilham veriyor

Gölcük 21.07.2013 - 00:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Fıskiye,gençlere de ilham veriyor

Anıtpark’a  son düzenlemeyle yerleştirilen fıskiyeler; yaşlılara huzur gençlere ilham veriyor Bu yıl mayıs ayında, Anıtpark’a yapılan son düzenlemeyle yerleştirilen fıskiyeler herkese ayrı katkı sağlıyor. Anıtparkın ortasında, on metre kare alana yerleştirilen yüz adet fıskiye serinlik ve huzurun yanında ilham da oluşturuyor. Özellikle havaların sıcak geçtiği bu günlerde, yaşlılar parkta oturup fıskiyelerin çeşitli su püskürtme oyunları ve serinliğiyle huzur bulurken, çocuklarda fıskiye içinde dolaşarak serinlemeye çalışıyor. Fıskiyelerin yavaşladığı anda da güvercinler devreye girip, kenarda biriken sulara hücum ederek susuzluklarını gideriyor. Gençlere ilham veriyor Gölcüklü gençlerde fıskiye önünde fotoğraf çektirmekten keyif alıyor. Su sesinden ve fıskiyelerin oyunlu gösterisinden ilham alan bazı gençlerde ilginç ve renkli görüntülere neden oluyor. Elinde gitarıyla fıskiyelerin önünde yere oturup, arkadaşına poz veren bu gençte çevredekilerin sempatik bakışlarıyla kadrajımıza giriyor. Haber:İlhan Akbulut Kocaeli gazeteciler cemiyeti üyesi

Anıtpark’a  son düzenlemeyle yerleştirilen fıskiyeler; yaşlılara huzur gençlere ilham veriyor

Bu yıl mayıs ayında, Anıtpark’a yapılan son düzenlemeyle yerleştirilen fıskiyeler herkese ayrı katkı sağlıyor. Anıtparkın ortasında, on metre kare alana yerleştirilen yüz adet fıskiye serinlik ve huzurun yanında ilham da oluşturuyor. Özellikle havaların sıcak geçtiği bu günlerde, yaşlılar parkta oturup fıskiyelerin çeşitli su püskürtme oyunları ve serinliğiyle huzur bulurken, çocuklarda fıskiye içinde dolaşarak serinlemeye çalışıyor. Fıskiyelerin yavaşladığı anda da güvercinler devreye girip, kenarda biriken sulara hücum ederek susuzluklarını gideriyor.

Gençlere ilham veriyor

Gölcüklü gençlerde fıskiye önünde fotoğraf çektirmekten keyif alıyor. Su sesinden ve fıskiyelerin oyunlu gösterisinden ilham alan bazı gençlerde ilginç ve renkli görüntülere neden oluyor. Elinde gitarıyla fıskiyelerin önünde yere oturup, arkadaşına poz veren bu gençte çevredekilerin sempatik bakışlarıyla kadrajımıza giriyor.


Haber:İlhan Akbulut

Kocaeli gazeteciler cemiyeti üyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.