FORD 13 NİSAN'A UZATTI !

Ekonomi 31.03.2020 - 22:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD 13 NİSAN'A UZATTI !

Ford Otosan ve, Koronavirüs tedbirleri kapsamında üretime ara verme kararı aldı.

Ford Otosan, etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler çerçevesinde Kocaeli ve Eskişehir fabrikalarında 6 Nisan’a kadar verdiği üretim arasını 13 Nisan’a uzattı. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayınlanan açıklamasında işe ara verme nedeniyle iş akdi feshi öngörülmediği belirtildi. Avrupa ülkeleri ve Ford Motor Company içindeki tedarik, satış ve teslimat süreçlerindeki aksamalar nedeniyle şirket 18 Mart’ta üretime ara vereceğini açıklamıştı.
Ford Otosan ve, Koronavirüs tedbirleri kapsamında üretime ara verme kararı aldı.

Ford Otosan, etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler çerçevesinde Kocaeli ve Eskişehir fabrikalarında 6 Nisan’a kadar verdiği üretim arasını 13 Nisan’a uzattı.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayınlanan açıklamasında işe ara verme nedeniyle iş akdi feshi öngörülmediği belirtildi.

Avrupa ülkeleri ve Ford Motor Company içindeki tedarik, satış ve teslimat süreçlerindeki aksamalar nedeniyle şirket 18 Mart’ta üretime ara vereceğini açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.