LASTİK İŞ
ismail

FORD ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Gündem 26.01.2017 - 08:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Ford Otosan 3.Altın İz Hizmet Ödül Törenleri İstanbul Pendik’te bulunan Green Park Otel’de bugün gerçekleşti.

Pendik Green Park Otel’de gerçekleşen Ford Otosan 3. Altın İz Ödül Törenine Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan Genel Müdür Başyardımcısı Lisa King, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel, Ford Otosan İnsan kaynakları Müdürü Nursel Ölmez Ateş, Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ile Ford Otosan yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninde 30, 25,20,15 ve 10. yılını tamamlamış Ford Otosan çalışanlarına hizmetlerinden dolayı ödülleri verildi.   “HER YERDE İZLERİ VAR” Ford Otosan 3.Altın İz Hizmet Ödül Töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel, “ Herkes durduğu yerde dünyayı görür. Aynı yöne baksak bile farklı dünyaları görürüz. Ödül alacakların izlerini hepimiz görüyoruz. O izleri bu bantlardan çıkan her üründe görebilirsiniz. Uzakta aramaya gerek yok her yerde Ford Otosan işçisinin emeği ve izi var. Ne mutlu ki onlara ve onlarla çalışanlara” şeklinde konuştu. Ödülün çok kıymetli olduğunu belirten Yücel, en yenisinden en eskisine kadar herkesi kutladığını ve kazasız belasız yıllar dilediğini söyledi.   “OLMAYAN ŞEYLERİ OLDURMA AZMİ” Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel’in ardından konuşma yapan, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “ En çok ARGE insanına sahip şirket, her şeyin enini başlatan Ford Otosanı buralara getiren sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. İşe bağlılığınız değişmiyor. Bunun kıymetini siz bizde şirket olarak sizlerin kıymetini bilmeye çalışıyoruz. Her birininiz bana geçmişten bir şeyler hatırlatıyor. Aramızda uzun yıllardır bizimle birlikte olan arkadaşlarımız var” ifadelerini kullandı. Olmayacak olan şeyleri bile oldurma azmiyle bugünlere geldiklerinin altını çizen Yenigün, “Azimle çalışmanın değeri yok, paha biçilemez. Buradaki ödülün de parayla ölçülebilecek bir değerli yok. Bu büyük enerjiyi etrafımıza yaymamız lazım. Ödül alan arkadaşlarımızın sayısı toplamda7 bin 280’dir. Bu da ailenin büyüklüğünü gösteriyor” dedi. FORD OTOSAN’DA 30. YILINI DOLDURAN ÇALIŞANLAR Ford Otosan çalışanlarından 30 yılını dolduran Mehmet Balaban, Ali Balaban, Ramazan Özgün ve Cemal Çoban, ödüllerini Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Ford Otosan Genel Müdürü Baş Yardımcısı Lisan King’in elinden aldılar.   SEFA DOĞANAY SEYİRCİYİ GÜLDÜRDÜ Ödül töreninin bitmesinin ardından kısa bir mola verilen törenin devamında ise Yetenek Sizsiniz Türkiye’de birinci olan ünlü komedyen Sefa Doğanay sahneye çıktı. Doğanay, Yıldız Tilbe, Bülent Ersoy gibi birçok ünlünün taklidini yaparak seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı.   
Ford Otosan 3.Altın İz Hizmet Ödül Törenleri İstanbul Pendik’te bulunan Green Park Otel’de bugün gerçekleşti.

Pendik Green Park Otel’de gerçekleşen Ford Otosan 3. Altın İz Ödül Törenine Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan Genel Müdür Başyardımcısı Lisa King, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel, Ford Otosan İnsan kaynakları Müdürü Nursel Ölmez Ateş, Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ile Ford Otosan yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninde 30, 25,20,15 ve 10. yılını tamamlamış Ford Otosan çalışanlarına hizmetlerinden dolayı ödülleri verildi.

 

“HER YERDE İZLERİ VAR”

Ford Otosan 3.Altın İz Hizmet Ödül Töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel, “ Herkes durduğu yerde dünyayı görür. Aynı yöne baksak bile farklı dünyaları görürüz. Ödül alacakların izlerini hepimiz görüyoruz. O izleri bu bantlardan çıkan her üründe görebilirsiniz. Uzakta aramaya gerek yok her yerde Ford Otosan işçisinin emeği ve izi var. Ne mutlu ki onlara ve onlarla çalışanlara” şeklinde konuştu. Ödülün çok kıymetli olduğunu belirten Yücel, en yenisinden en eskisine kadar herkesi kutladığını ve kazasız belasız yıllar dilediğini söyledi.

 

“OLMAYAN ŞEYLERİ OLDURMA AZMİ”

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel’in ardından konuşma yapan, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “ En çok ARGE insanına sahip şirket, her şeyin enini başlatan Ford Otosanı buralara getiren sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. İşe bağlılığınız değişmiyor. Bunun kıymetini siz bizde şirket olarak sizlerin kıymetini bilmeye çalışıyoruz. Her birininiz bana geçmişten bir şeyler hatırlatıyor. Aramızda uzun yıllardır bizimle birlikte olan arkadaşlarımız var” ifadelerini kullandı. Olmayacak olan şeyleri bile oldurma azmiyle bugünlere geldiklerinin altını çizen Yenigün, “Azimle çalışmanın değeri yok, paha biçilemez. Buradaki ödülün de parayla ölçülebilecek bir değerli yok. Bu büyük enerjiyi etrafımıza yaymamız lazım. Ödül alan arkadaşlarımızın sayısı toplamda7 bin 280’dir. Bu da ailenin büyüklüğünü gösteriyor” dedi.

_dsc0095.jpg

FORD OTOSAN’DA 30. YILINI DOLDURAN ÇALIŞANLAR

Ford Otosan çalışanlarından 30 yılını dolduran Mehmet Balaban, Ali Balaban, Ramazan Özgün ve Cemal Çoban, ödüllerini Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Ford Otosan Genel Müdürü Baş Yardımcısı Lisan King’in elinden aldılar.

 

SEFA DOĞANAY SEYİRCİYİ GÜLDÜRDÜ

Ödül töreninin bitmesinin ardından kısa bir mola verilen törenin devamında ise Yetenek Sizsiniz Türkiye’de birinci olan ünlü komedyen Sefa Doğanay sahneye çıktı. Doğanay, Yıldız Tilbe, Bülent Ersoy gibi birçok ünlünün taklidini yaparak seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı. 

_dsc0016.jpg

odul-toreni-protokol.jpg

salon-(4).jpg

sefa-doganay.jpg

 

_dsc0131.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.