LASTİK İŞ
ismail

FORD'DAN KIZILAY'A HEDİYE MİNİBÜS

Gündem 03.06.2020 - 13:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD'DAN KIZILAY'A HEDİYE MİNİBÜS

Göreve gelen Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış Ford Otosan fabrika yetkililerinden Kızılay'a hizmet için bir minibüs talep etti. Bu talep üzerine Ford Otosan Kızılay Gölcük Şubesine Minibüs bağışladı.

Kızılay Gölcük şube başkanlığının görevine gelen Orhan Barış kısa bir süre içerisinde başarılı çalışmalarını yaptı. Yaptığı başarılı çalışmalarını sürdüren Başkan Barış, Kızılay Gölcük şubesindeki birçok yenilemeler yaptı. Kızılay'ın halka daha çok hizmet verebilmesi için araç gerektiğini düşündü. Bu araç için Gölcük'te faaliyette olan Ford Otosan Fabrika yetkililerinden Kızılay Gölcük şubesine minibüs tipi araç talep etti. Bu talep üzerine Ford Otosan Gölcük Fabrikası yetkilileri bu gün Kızılay Gölcük Şubesine minibüs tipi araç bağışladılar. Ford Otosan Fabrika yetkilisine teşekkür eden Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış; “ilçemizde ve Kocaeli Geneline iş istihdamını sağlayan Ford Otosan ilçemizde hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarına çok sayıda destek olmuştur. Bu destekleri halen devam ediyor. Bu günde ilçemizde hizmet veren Kızılay Gölcük şubemize minibüs tipi araç talebimiz üzerine bağışladılar. Biz Kızılay olarak her zaman halkımızın yanında olup ve fakir fukaraya gerekli yardımları yapıyoruz. Özellikle afet dönemlerinde Türk Kızılay'ının en kısa sürede afet bölgesinde yer alıyor. Verilen bu destekle Kızılay Gölcük Şubesi hizmet akışını daha seri olarak yapacaktır. Ben Ford Otosan Fabrika yetkililerine gönülden teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner    
Göreve gelen Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış Ford Otosan fabrika yetkililerinden Kızılay'a hizmet için bir minibüs talep etti. Bu talep üzerine Ford Otosan Kızılay Gölcük Şubesine Minibüs bağışladı.

Kızılay Gölcük şube başkanlığının görevine gelen Orhan Barış kısa bir süre içerisinde başarılı çalışmalarını yaptı. Yaptığı başarılı çalışmalarını sürdüren Başkan Barış, Kızılay Gölcük şubesindeki birçok yenilemeler yaptı. Kızılay'ın halka daha çok hizmet verebilmesi için araç gerektiğini düşündü. Bu araç için Gölcük'te faaliyette olan Ford Otosan Fabrika yetkililerinden Kızılay Gölcük şubesine minibüs tipi araç talep etti. Bu talep üzerine Ford Otosan Gölcük Fabrikası yetkilileri bu gün Kızılay Gölcük Şubesine minibüs tipi araç bağışladılar.

Ford Otosan Fabrika yetkilisine teşekkür eden Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış; “ilçemizde ve Kocaeli Geneline iş istihdamını sağlayan Ford Otosan ilçemizde hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarına çok sayıda destek olmuştur. Bu destekleri halen devam ediyor. Bu günde ilçemizde hizmet veren Kızılay Gölcük şubemize minibüs tipi araç talebimiz üzerine bağışladılar. Biz Kızılay olarak her zaman halkımızın yanında olup ve fakir fukaraya gerekli yardımları yapıyoruz. Özellikle afet dönemlerinde Türk Kızılay'ının en kısa sürede afet bölgesinde yer alıyor. Verilen bu destekle Kızılay Gölcük Şubesi hizmet akışını daha seri olarak yapacaktır. Ben Ford Otosan Fabrika yetkililerine gönülden teşekkür ederim” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.