FORD İŞÇİ ALACAK

Ekonomi 12.04.2019 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD İŞÇİ ALACAK

Gölcük’te kurulu bulunan ve Kocaeli’nin en büyük otomobil fabrikalarından olan Ford Otosan, işçi alımı yapacak.

Türkiye’nin en büyük fabrikalarından olan Ford Otosan, işçi alıyor. Gölcük ve Yeniköy’de iki ayrı fabrikası bulunan Ford Otosan, 17 Nisan Çarşamba günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde işe alım yeterlilik sınavı gerçekleştirecek. İŞTE ARANAN ŞARTLAR Sabah 09.00’da başlayacak olan yeterlilik sınavına gireceklerde kadın ve erkeklerde 30 yaşın altında olma şartı arıyor. Bunun yanı sıra erkek adayların askerliğini yapmış olması gerekiyor. En az lise mezunu olması gereken adayların sınava gelirken yanlarında bir adet fotoğrafını da getirmesi gerektiği duyuruldu.
Gölcük’te kurulu bulunan ve Kocaeli’nin en büyük otomobil fabrikalarından olan Ford Otosan, işçi alımı yapacak.

Türkiye’nin en büyük fabrikalarından olan Ford Otosan, işçi alıyor. Gölcük ve Yeniköy’de iki ayrı fabrikası bulunan Ford Otosan, 17 Nisan Çarşamba günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde işe alım yeterlilik sınavı gerçekleştirecek.

İŞTE ARANAN ŞARTLAR

Sabah 09.00’da başlayacak olan yeterlilik sınavına gireceklerde kadın ve erkeklerde 30 yaşın altında olma şartı arıyor. Bunun yanı sıra erkek adayların askerliğini yapmış olması gerekiyor. En az lise mezunu olması gereken adayların sınava gelirken yanlarında bir adet fotoğrafını da getirmesi gerektiği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.