LASTİK İŞ

FORD OTOSAN 23 BİN FİDAN DİKTİ

14.11.2017 - 18:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD OTOSAN 23 BİN FİDAN DİKTİ

Ford Otosan’ın Gönlüm Senle Platformu’nun, “Bir Fidan, Bin Hayat” sloganıyla T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile TEMA Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği “Ford Otosan-Nuri Otay Hatıra Ormanı” projesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. 20 futbol sahası büyüklüğündeki 14,5 hektarlık alanda toplam 23.260 adet fidanın dikileceği kızılçam ormanı için TEMA ile iş birliği anlaşması imzalanarak, dikim işlemlerine başlandı.

Türkiye otomotiv sektörünün öncü şirketi Ford Otosan’ın Gönlüm Senle Platfomu’nun, T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve TEMA Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği “Ford Otosan-Nuri Otay Hatıra Ormanı” projesinde anlaşmalar imzalanarak, toplam 23.260 fidanın dikim işlemlerine başlandı. Ford Otosan’ın 2012’de hayatını kaybeden eski Genel Müdürü Nuri Otay’ın adının verildiği projede, TEMA Vakfı iş birliğiyle Balıkesir’in Gönen ilçesinde çalışmalarına başlanılan hatıra ormanının Aralık ayının sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Ford Otosan-Nuri Otay Hatıra Ormanı’nın önümüzdeki 30 yıl içerisinde, 2.240 ton CO2’yi havadan emerek, 1.635 ton oksijen üretilmesine katkı sağlaması beklenirken, Balıkesir’in Gönen ilçesinde başlayan fidan dikimleri Aralık ayı sonuna kadar sürecek. 77 Ford Otosan bayisinin 7.400 adet fidan katkısı sağladığı ormana 21 Ford Otosan tedarikçisi ise 7.100 adet fidan bağışında bulundu. 1.768 gönüllü Ford Otosan çalışanı projeye fidan bağışı yaparak destek oldu. Ford Otosan çalışanlarının bağışladığı 8.800 fidanla projedeki toplam fidan sayısı 23.260’e ulaştı. “Gönlüm Senle Platformu ile birçok gönüllü projeye imza atmaya devam ediyoruz” Hatıra ormanı projesinin uzun süren çalışmalardan bu noktaya gelmesinden büyük sevinç duyduklarını ifade eden Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, şunları söyledi: “Ford Otosan bünyesindeki ‘Gönlüm Senle’ platformu kapsamında çalışanlarımızın gönüllü sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmesine ve bireysel hayırseverlik konusunda aktif olmalarına destek ve öncü oluyoruz. Çalışan ordumuzla birlikte yürüttüğümüz gönüllülük platformu ‘Gönlüm Senle’ ile bugüne kadar birbirinden değerli projeleri hayata geçirdik. Şimdi yine bu platformumuz kapsamında; böylesi önemli bir projeyi daha gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Proje ile merhum genel müdürümüzün adını yaşatarak sürdürülebilirliğe olan katkımızı bir adım daha ileri taşıdık. Her bir lokasyonumuzda kurulan stantlarımıza gönüllü çalışanlarımızın verdiği destekler, bayii ve tedarikçilerimizin bizleri yalnız bırakmayarak projemize sunduğu katkılar olmasaydı böylesine güzel bir projeyi sonuçlandıramazdık. Projemizin oluşumu sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm Ford Otosan ailesi, bayii ve tedarikçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”
Ford Otosan’ın Gönlüm Senle Platformu’nun, “Bir Fidan, Bin Hayat” sloganıyla T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile TEMA Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği “Ford Otosan-Nuri Otay Hatıra Ormanı” projesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. 20 futbol sahası büyüklüğündeki 14,5 hektarlık alanda toplam 23.260 adet fidanın dikileceği kızılçam ormanı için TEMA ile iş birliği anlaşması imzalanarak, dikim işlemlerine başlandı.

Türkiye otomotiv sektörünün öncü şirketi Ford Otosan’ın Gönlüm Senle Platfomu’nun, T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve TEMA Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği “Ford Otosan-Nuri Otay Hatıra Ormanı” projesinde anlaşmalar imzalanarak, toplam 23.260 fidanın dikim işlemlerine başlandı. Ford Otosan’ın 2012’de hayatını kaybeden eski Genel Müdürü Nuri Otay’ın adının verildiği projede, TEMA Vakfı iş birliğiyle Balıkesir’in Gönen ilçesinde çalışmalarına başlanılan hatıra ormanının Aralık ayının sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.
Ford Otosan-Nuri Otay Hatıra Ormanı’nın önümüzdeki 30 yıl içerisinde, 2.240 ton CO2’yi havadan emerek, 1.635 ton oksijen üretilmesine katkı sağlaması beklenirken, Balıkesir’in Gönen ilçesinde başlayan fidan dikimleri Aralık ayı sonuna kadar sürecek. 77 Ford Otosan bayisinin 7.400 adet fidan katkısı sağladığı ormana 21 Ford Otosan tedarikçisi ise 7.100 adet fidan bağışında bulundu. 1.768 gönüllü Ford Otosan çalışanı projeye fidan bağışı yaparak destek oldu. Ford Otosan çalışanlarının bağışladığı 8.800 fidanla projedeki toplam fidan sayısı 23.260’e ulaştı.


“Gönlüm Senle Platformu ile birçok gönüllü projeye imza atmaya devam ediyoruz”
Hatıra ormanı projesinin uzun süren çalışmalardan bu noktaya gelmesinden büyük sevinç duyduklarını ifade eden Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, şunları söyledi: “Ford Otosan bünyesindeki ‘Gönlüm Senle’ platformu kapsamında çalışanlarımızın gönüllü sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmesine ve bireysel hayırseverlik konusunda aktif olmalarına destek ve öncü oluyoruz. Çalışan ordumuzla birlikte yürüttüğümüz gönüllülük platformu ‘Gönlüm Senle’ ile bugüne kadar birbirinden değerli projeleri hayata geçirdik. Şimdi yine bu platformumuz kapsamında; böylesi önemli bir projeyi daha gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Proje ile merhum genel müdürümüzün adını yaşatarak sürdürülebilirliğe olan katkımızı bir adım daha ileri taşıdık. Her bir lokasyonumuzda kurulan stantlarımıza gönüllü çalışanlarımızın verdiği destekler, bayii ve tedarikçilerimizin bizleri yalnız bırakmayarak projemize sunduğu katkılar olmasaydı böylesine güzel bir projeyi sonuçlandıramazdık. Projemizin oluşumu sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm Ford Otosan ailesi, bayii ve tedarikçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.