LASTİK İŞ

FORD OTOSAN'A ÖDÜL !

Gölcük 20.11.2015 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FORD OTOSAN'A ÖDÜL !

Ford Otosan Gölcük Fabrikası’nın iş sağlığı ve güvenliğinin gelişimine katkı sağlayan “Hayatımız Elimizde” ve “Lastik ve Jant Yükleme" projeleri, MESS (Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası) tarafından ödüle layık görüldü.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Ödül Yarışması’nda Ford Otosan iki kategoride ödül aldı. Düzenlenen törende; Ford Otosan Gölcük Fabrika Müdürü Cem Temel ve İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Aysu Şengül, ödüllerini MESS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet C. Betil’in elinden aldı.   Ford Otosan Gölcük Gövde Üretim Müdürlüğü’nün kesik kazalarını azaltmaya yönelik, iş sağlığı ve güvenliğinin gelişimine katkı sağlayan “Hayatımız Elimizde” projesi, MESS Altın Eldiven İSG İyi Uygulama" kategorisinde ödül aldı.   Gölcük Montaj Alan Müdürlüğü bakım çalışanlarınca iş sağlığı ve güvenliği alanında önerdiği “Lastik ve Jant Yükleme" projesi ise “MESS Altın Öneri – Mavi Yakalı Çalışan İSG" kategorisinde ödüle layık görüldü. Ford Otosan Gölcük Fabrika Müdürü Cem Temel, aldıkları ödüllerden mutluluk duyduklarını belirterek, "İş sağlığı ve güvenliği alanında farkındalığı artıran bu ödüller, şirketimizde iş güvenliği kültürünün yaygınlaşmasında itici bir güç oluyor ve yeni projeler geliştirmeye teşvik ediyor" dedi.  
Ford Otosan Gölcük Fabrikası’nın iş sağlığı ve güvenliğinin gelişimine katkı sağlayan “Hayatımız Elimizde” ve “Lastik ve Jant Yükleme" projeleri, MESS (Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası) tarafından ödüle layık görüldü.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Ödül Yarışması’nda Ford Otosan iki kategoride ödül aldı. Düzenlenen törende; Ford Otosan Gölcük Fabrika Müdürü Cem Temel ve İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Aysu Şengül, ödüllerini MESS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet C. Betil’in elinden aldı.

 

Ford Otosan Gölcük Gövde Üretim Müdürlüğü’nün kesik kazalarını azaltmaya yönelik, iş sağlığı ve güvenliğinin gelişimine katkı sağlayan “Hayatımız Elimizde” projesi, MESS Altın Eldiven İSG İyi Uygulama" kategorisinde ödül aldı.

 

Gölcük Montaj Alan Müdürlüğü bakım çalışanlarınca iş sağlığı ve güvenliği alanında önerdiği “Lastik ve Jant Yükleme" projesi ise “MESS Altın Öneri – Mavi Yakalı Çalışan İSG" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ford Otosan Gölcük Fabrika Müdürü Cem Temel, aldıkları ödüllerden mutluluk duyduklarını belirterek, "İş sağlığı ve güvenliği alanında farkındalığı artıran bu ödüller, şirketimizde iş güvenliği kültürünün yaygınlaşmasında itici bir güç oluyor ve yeni projeler geliştirmeye teşvik ediyor" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.