LASTİK İŞ

FORD OTOSAN'DAN ASARKÖYSPOR'A DESTEK

Spor 25.09.2017 - 11:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD OTOSAN'DAN ASARKÖYSPOR'A DESTEK

Gölcük'te kurulu bulunan ve dünyanın en önemli otomotiv fabrikaları arasında gösterilen, Ford Otosan Fabrikası, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Gölcük'teki amatör spor kulüplerine yardımlarını sürdürüyor. Ford Otosan Yeniköy Boyahanesi çalışanları, 30 Eylül'de başlayacak olaan Kocaeli 1. Amatör Küme'de, şampiyonluk mücadelesi verecek olan Asarköyspor futbol takımına, 20 adet dorma desteğinde bulundu

“TEŞEKÜRLER YENİKÖY BOYAHANESİ” 2001 yılında Gölcük'te Seka Fidanlığı arazisine kurulan, Ford Otosan Fabrikası imkanlar dahilinde Gölcük'e verdiği desteğe, fabrika çalışanları da dahil oldu. Ford Otosan Fabrikası, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Gölcük'teki amatör spor kulüplerine yardımlarını sürdürüyor. Ford Otosan Yeniköy Boyahanesi çalışanları, 30 Eylül'de başlayacak olaan Kocaeli 1. Amatör Küme'de, şampiyonluk mücadelesi verecek olan Asarköyspor futbol takımına, 20 adet dorma desteğinde bulundu. Ford Yeniköy Boyahanesi Atölye Ekip Lideri Yasin Korkmaz, Boyahahane Üretim Müdürü Nihat Gür ve Boyahane Mühendisi Açelya Erdal, dün akşam Asarköyspor'un antrenmanına giderek, formaları oyunculara teslim ederek başarılar dilediler. Takım kaptanı Evren, tüm takım arkadaşları adına, Ford Otosan Yenikök Fabrikası Boyahanesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.  “BU BİZİM SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ” Asarköyspor'a forma tesliminde Asarköyspor Kulüp Başkanı Güven Özmen ile yöneticiler, antrenör Nuri Aksoy ile futbol takımı tam kadro katıldı. İlk formayı takım kaptanı Everen'e teslim eden,  Boyahahane Üretim Müdürü Nihat Gür, “Biz Ford Otosan Yeniköy Boyahanesi çalışanları olarak, başlattığımız sosyal sorumluluk projesi adı altında böyle bir şey başlattık. Bu projemizi, hem Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası Şampiyonu hem de 30 Eylül'de başlayacak olan yeni sezon öncesinde, şampiyonluk mücadelesi verecek olan Asarköyspor ile başlattık. Bu sosyal sorumluluk projelerimiz, ilçemize katkı sunma adına devam edecek” dedi. Asarköyspor Kulüp Başkanı Güven Özmen de, amatör kulüplerin ekonomik sıkıntılar içinde mücadele ettiğine dikkat çekerek, Ford Otosan Yeniköy Boyahanesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederek, “Borcumuzu şampiyon olarak ödeyeceğiz” dedi.  Forma teslim töreni, günün anısına toplu olarak çektirilen fotoğraf çekimi ile son buldu.  Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcük'te kurulu bulunan ve dünyanın en önemli otomotiv fabrikaları arasında gösterilen, Ford Otosan Fabrikası, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Gölcük'teki amatör spor kulüplerine yardımlarını sürdürüyor. Ford Otosan Yeniköy Boyahanesi çalışanları, 30 Eylül'de başlayacak olaan Kocaeli 1. Amatör Küme'de, şampiyonluk mücadelesi verecek olan Asarköyspor futbol takımına, 20 adet dorma desteğinde bulundu

“TEŞEKÜRLER YENİKÖY BOYAHANESİ”
2001 yılında Gölcük'te Seka Fidanlığı arazisine kurulan, Ford Otosan Fabrikası imkanlar dahilinde Gölcük'e verdiği desteğe, fabrika çalışanları da dahil oldu. Ford Otosan Fabrikası, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Gölcük'teki amatör spor kulüplerine yardımlarını sürdürüyor. Ford Otosan Yeniköy Boyahanesi çalışanları, 30 Eylül'de başlayacak olaan Kocaeli 1. Amatör Küme'de, şampiyonluk mücadelesi verecek olan Asarköyspor futbol takımına, 20 adet dorma desteğinde bulundu. Ford Yeniköy Boyahanesi Atölye Ekip Lideri Yasin Korkmaz, Boyahahane Üretim Müdürü Nihat Gür ve Boyahane Mühendisi Açelya Erdal, dün akşam Asarköyspor'un antrenmanına giderek, formaları oyunculara teslim ederek başarılar dilediler. Takım kaptanı Evren, tüm takım arkadaşları adına, Ford Otosan Yenikök Fabrikası Boyahanesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti. 

“BU BİZİM SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ”
Asarköyspor'a forma tesliminde Asarköyspor Kulüp Başkanı Güven Özmen ile yöneticiler, antrenör Nuri Aksoy ile futbol takımı tam kadro katıldı. İlk formayı takım kaptanı Everen'e teslim eden,  Boyahahane Üretim Müdürü Nihat Gür, “Biz Ford Otosan Yeniköy Boyahanesi çalışanları olarak, başlattığımız sosyal sorumluluk projesi adı altında böyle bir şey başlattık. Bu projemizi, hem Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası Şampiyonu hem de 30 Eylül'de başlayacak olan yeni sezon öncesinde, şampiyonluk mücadelesi verecek olan Asarköyspor ile başlattık. Bu sosyal sorumluluk projelerimiz, ilçemize katkı sunma adına devam edecek” dedi.
Asarköyspor Kulüp Başkanı Güven Özmen de, amatör kulüplerin ekonomik sıkıntılar içinde mücadele ettiğine dikkat çekerek, Ford Otosan Yeniköy Boyahanesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederek, “Borcumuzu şampiyon olarak ödeyeceğiz” dedi. 
Forma teslim töreni, günün anısına toplu olarak çektirilen fotoğraf çekimi ile son buldu. 

Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.