FORD OTOSAN İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Gündem 23.04.2018 - 11:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD OTOSAN İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Ali Rıza Aksoy atandı

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine  Ali Rıza Aksoy atandı. 2012 yılından bu yana İnsan Kaynakları Uygulamaları, Personel Yönetimi ve İnsan Kaynakları Operasyonları, Endüstri İlişkileri fonksiyonlarında görev alan ve yöneticilik yapan Aksoy, son olarak Endüstri İlişkileri ve İmalat İnsan Kaynakları Müdürü görevini yürütüyordu.     1993 yılında Lisans eğitimini ve 1995 yılında Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümün’de tamamlayan Ali Rıza Aksoy, 2017 yılında Koç Üniversitesi Executive MBA programından mezun oldu. 1996 yılında Ford Otosan’da Endüstri Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Ford Otosan’da kariyerinin ilk altı yılında, farklı imalat bölümlerinde, Endüstri Mühendisliği ve Toplam Üretken Bakım konularında, Ford Üretim Sistemi çalışmalarında, ISO 9000 ve ISO 14000 projelerinde Metod Mühendisi olarak, farklı uzmanlık konularında görev aldı.
Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Ali Rıza Aksoy atandı

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine  Ali Rıza Aksoy atandı. 2012 yılından bu yana İnsan Kaynakları Uygulamaları, Personel Yönetimi ve İnsan Kaynakları Operasyonları, Endüstri İlişkileri fonksiyonlarında görev alan ve yöneticilik yapan Aksoy, son olarak Endüstri İlişkileri ve İmalat İnsan Kaynakları Müdürü görevini yürütüyordu.

 

 

1993 yılında Lisans eğitimini ve 1995 yılında Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümün’de tamamlayan Ali Rıza Aksoy, 2017 yılında Koç Üniversitesi Executive MBA programından mezun oldu. 1996 yılında Ford Otosan’da Endüstri Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Ford Otosan’da kariyerinin ilk altı yılında, farklı imalat bölümlerinde, Endüstri Mühendisliği ve Toplam Üretken Bakım konularında, Ford Üretim Sistemi çalışmalarında, ISO 9000 ve ISO 14000 projelerinde Metod Mühendisi olarak, farklı uzmanlık konularında görev aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.