LASTİK İŞ
ismail

FORD OTOSAN SANTEK FUARINDA

Ekonomi 31.10.2017 - 10:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD OTOSAN SANTEK FUARINDA

Kocaeli’deki üretim tesisleri ile büyüyüp, Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Ford Otosan, bu yıl da Kocaeli’de sanayi ve teknoloji sektörünün buluşma noktası olan SANTEK 2017 - Tüyap 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı'nda yerini almaya hazırlanıyor.

 2-5 Kasım tarihleri arasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda Ford Otosan, A salonundaki 300 numaralı standında ziyaretçileri ağırlayacak. Ford Otosan standında daha fazla duygu, daha fazla teknoloji ve daha çok eğlence sunmak üzere yenilenen Fiesta ile Ford ticari araç ailesinin en son üyesi şık tasarımı ve dinamik görünümüyle dikkatleri çeken yeni Courier Blackline göz dolduracak.   Türkiye’nin ihracat şampiyonu Ford Otosan, bu yıl 4.sü Kocaeli’de gerçekleşecek SANTEK 2017 - 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda A salonundaki 300 numaralı standında ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin sanayi devlerini bir araya getirecek olan fuar, 2 – 5 Kasım 2017 tarihleri arasında 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.   Ford Otosan, Esoto ve Nazer bayilerinin katkılarıyla kurulacak 117 m2’lik standında şık tasarımı ve dinamik görünümüyle dikkatleri üzerine çeken 1.5L TDCi dizel motor seçeneğiyle ticarette farklı olmak isteyenleri bekleyen Yeni Courier Blackline modelinin yanı sıra B segmenti müşterilerinin birkaç yıl önce ancak hayal edebilecekleri ileri teknolojiler ve özelliklerle donatılmış Yeni Fiesta’yı sergileyecek.   Yeni Courier Blackline ile ticarette farklı olmak Bir Başka   Ford'un hafif ticari araç ailesinin en yeni üyesi olan Tourneo Courier Blackline serisi, kontrast renklerde spor şeritler, manyetik gri ön ve arka tampon alt koruma, yan aynalar ve gövde rengi yan eteklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Kalın sportif şeritler önden arkaya uzanırken, 16 inçlik manyetik gri alaşım jantlarla araç tamamlanıyor.   Serinin iç tasarımında parçalı deri koltuklar ve deri kaplama direksiyon simidi öne çıkarken, koltuklar direksiyon simidi ve vites topuzunda kırmızı rengiyle kontrast oluşturan dikiş detayları göz alıyor. Ticarette farklı olmak bir başka diyenleri SANTEK Fuarı’nda bekleyen Tourneo Courier Blackline, az yer kaplayan yapısına rağmen sıra dışı bir bagaj hacmi ve yolcu alanı ile göz alıcı ve etkileyici tasarıma sahip.   Daha fazla duygu, teknoloji ve eğlence sunan yeni Fiesta da ziyaretçileri bekliyor   Avrupa’daki 40 yılı aşkın tarihinde sunduğu en kapsamlı ve farklı versiyonlara sahip yeni nesli ile Türkiye yollarına çıkan Fiesta ise daha çok teknoloji, eğlence ve konfor sunmak üzere yenilendi ve SANTEK 2017’de ziyaretçilerini bekliyor. Dışarıda yeni sportif detaylarla, beğenilen sade ve zarif tasarım felsefesini sürdüren Yeni Fiesta, içeride ise bambaşka bir deneyim sunuyor. Açılabilir panoramik cam tavan kesintisiz bir ferahlık sunarken, sadeleştirilen butonları ve ergonomisi artırılmış ön konsol ile yüksek kalite hissini birleştiriyor.   Daha fazla duygu, daha fazla teknoloji ve daha çok eğlence sunan Ford Fiesta, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran aracılığıyla SYNC3 araç içi multimedya sistemi ile sesle komut sistemi sunarak dünyaya bağlanıyor; 10 hoparlör 675 watt’lık B&O PLAY ses sistemi sınırsız müzik ve eğlence vaat ediyor.
Kocaeli’deki üretim tesisleri ile büyüyüp, Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Ford Otosan, bu yıl da Kocaeli’de sanayi ve teknoloji sektörünün buluşma noktası olan SANTEK 2017 - Tüyap 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı'nda yerini almaya hazırlanıyor.

 2-5 Kasım tarihleri arasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda Ford Otosan, A salonundaki 300 numaralı standında ziyaretçileri ağırlayacak. Ford Otosan standında daha fazla duygu, daha fazla teknoloji ve daha çok eğlence sunmak üzere yenilenen Fiesta ile Ford ticari araç ailesinin en son üyesi şık tasarımı ve dinamik görünümüyle dikkatleri çeken yeni Courier Blackline göz dolduracak.

 

Türkiye’nin ihracat şampiyonu Ford Otosan, bu yıl 4.sü Kocaeli’de gerçekleşecek SANTEK 2017 - 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda A salonundaki 300 numaralı standında ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin sanayi devlerini bir araya getirecek olan fuar, 2 – 5 Kasım 2017 tarihleri arasında 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

 

Ford Otosan, Esoto ve Nazer bayilerinin katkılarıyla kurulacak 117 m2’lik standında şık tasarımı ve dinamik görünümüyle dikkatleri üzerine çeken 1.5L TDCi dizel motor seçeneğiyle ticarette farklı olmak isteyenleri bekleyen Yeni Courier Blackline modelinin yanı sıra B segmenti müşterilerinin birkaç yıl önce ancak hayal edebilecekleri ileri teknolojiler ve özelliklerle donatılmış Yeni Fiesta’yı sergileyecek.

 

Yeni Courier Blackline ile ticarette farklı olmak Bir Başka

 

Ford'un hafif ticari araç ailesinin en yeni üyesi olan Tourneo Courier Blackline serisi, kontrast renklerde spor şeritler, manyetik gri ön ve arka tampon alt koruma, yan aynalar ve gövde rengi yan eteklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Kalın sportif şeritler önden arkaya uzanırken, 16 inçlik manyetik gri alaşım jantlarla araç tamamlanıyor.

 

Serinin iç tasarımında parçalı deri koltuklar ve deri kaplama direksiyon simidi öne çıkarken, koltuklar direksiyon simidi ve vites topuzunda kırmızı rengiyle kontrast oluşturan dikiş detayları göz alıyor. Ticarette farklı olmak bir başka diyenleri SANTEK Fuarı’nda bekleyen Tourneo Courier Blackline, az yer kaplayan yapısına rağmen sıra dışı bir bagaj hacmi ve yolcu alanı ile göz alıcı ve etkileyici tasarıma sahip.

 

Daha fazla duygu, teknoloji ve eğlence sunan yeni Fiesta da ziyaretçileri bekliyor

 

Avrupa’daki 40 yılı aşkın tarihinde sunduğu en kapsamlı ve farklı versiyonlara sahip yeni nesli ile Türkiye yollarına çıkan Fiesta ise daha çok teknoloji, eğlence ve konfor sunmak üzere yenilendi ve SANTEK 2017’de ziyaretçilerini bekliyor. Dışarıda yeni sportif detaylarla, beğenilen sade ve zarif tasarım felsefesini sürdüren Yeni Fiesta, içeride ise bambaşka bir deneyim sunuyor. Açılabilir panoramik cam tavan kesintisiz bir ferahlık sunarken, sadeleştirilen butonları ve ergonomisi artırılmış ön konsol ile yüksek kalite hissini birleştiriyor.

 

Daha fazla duygu, daha fazla teknoloji ve daha çok eğlence sunan Ford Fiesta, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran aracılığıyla SYNC3 araç içi multimedya sistemi ile sesle komut sistemi sunarak dünyaya bağlanıyor; 10 hoparlör 675 watt’lık B&O PLAY ses sistemi sınırsız müzik ve eğlence vaat ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.