FORD OTOSAN YEREL BASINLA BULUŞTU

Kocaeli 06.06.2018 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD OTOSAN YEREL BASINLA BULUŞTU

2001 yılından bu yana Kocaeli'deki yatırımlarına devam eden Ford Otosan'ın Kurumsal İletişim Departmanı yöneticileri Kocaeli ve Gölcük bölgesinde faaliyet gösteren medya mensupları ile bir araya geldi. Ford Otosan Kurumsal İletişim Müdürü Gonca Sofuoğlu Temiz'in ev sahipliğinde gerçekleşen davete yerel basının temsilcilerinin ilgisi yoğun oldu.

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan, Kocaeli yerel basını ile Kartepe'de bir araya geldi.  2001 yılından bu yana Kocaeli'deki yatırımlarına devam eden Ford Otosan'ın Kurumsal İletişim Departmanı yöneticileri Kocaeli ve Gölcük bölgesinde faaliyet gösteren medya mensupları ile bir araya geldi. Ford Otosan Kurumsal İletişim Müdürü Gonca Sofuoğlu Temiz'in ev sahipliğinde  gerçekleşen davete yerel basının temsilcilerinin ilgisi yoğun oldu.  Ford Otosan, Kocaeli'ye yönelik projelerine devam ediyor Kartepe'de gerçekleşen buluşmada yerel medyaya açıklamalarda bulunan Gonca Sofuoğlu Temiz, Ford Otosan'ın Kocaeli'deki faaliyetleri konusunda şu bilgileri paylaştı: “Ford Otosan'ın 2001 yılında kurulan, verimli, esnek ve yüksek kaliteli üretime bağlı olarak yıllar içinde büyüyen Kocaeli Fabrikaları, bugün Avrupa'daki en büyük ticari araç üretim üssü olarak öne çıkarken, sağladığı istihdam olanakları ve topluma yönelik projeleriyle bölge halkına dokunmaya devam ediyor.” Kocaeli yerel basınının Ford Otosan'ın en önemli paydaşlarından biri olduğuna dikkat çeken Temiz, “İletişimin giderek daha fazla önem kazandığı günümüzde; yerel basın temsilcileri ile düzenli olarak bir araya gelmek bizim için oldukça önemli. Kocaeli halkını aydınlatan tüm basın emekçilerine bütün çabaları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
2001 yılından bu yana Kocaeli'deki yatırımlarına devam eden Ford Otosan'ın Kurumsal İletişim Departmanı yöneticileri Kocaeli ve Gölcük bölgesinde faaliyet gösteren medya mensupları ile bir araya geldi. Ford Otosan Kurumsal İletişim Müdürü Gonca Sofuoğlu Temiz'in ev sahipliğinde gerçekleşen davete yerel basının temsilcilerinin ilgisi yoğun oldu.

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan, Kocaeli yerel basını ile Kartepe'de bir araya geldi. 
2001 yılından bu yana Kocaeli'deki yatırımlarına devam eden Ford Otosan'ın Kurumsal İletişim Departmanı yöneticileri Kocaeli ve Gölcük bölgesinde faaliyet gösteren medya mensupları ile bir araya geldi. Ford Otosan Kurumsal İletişim Müdürü Gonca Sofuoğlu Temiz'in ev sahipliğinde  gerçekleşen davete yerel basının temsilcilerinin ilgisi yoğun oldu. 

Ford Otosan, Kocaeli'ye yönelik projelerine devam ediyor

Kartepe'de gerçekleşen buluşmada yerel medyaya açıklamalarda bulunan Gonca Sofuoğlu Temiz, Ford Otosan'ın Kocaeli'deki faaliyetleri konusunda şu bilgileri paylaştı: “Ford Otosan'ın 2001 yılında kurulan, verimli, esnek ve yüksek kaliteli üretime bağlı olarak yıllar içinde büyüyen Kocaeli Fabrikaları, bugün Avrupa'daki en büyük ticari araç üretim üssü olarak öne çıkarken, sağladığı istihdam olanakları ve topluma yönelik projeleriyle bölge halkına dokunmaya devam ediyor.”

Kocaeli yerel basınının Ford Otosan'ın en önemli paydaşlarından biri olduğuna dikkat çeken Temiz, “İletişimin giderek daha fazla önem kazandığı günümüzde; yerel basın temsilcileri ile düzenli olarak bir araya gelmek bizim için oldukça önemli. Kocaeli halkını aydınlatan tüm basın emekçilerine bütün çabaları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.