FORD OTOSANDA GENÇLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Eğitim 06.06.2017 - 17:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FORD OTOSANDA GENÇLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen Eğitimde işbirliği Protokolü kapsamında bilim ve kültürün geliştirilmesine yönelik olarak Ford Otosan Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Proje yürütücülüğünü Fen bilimleri öğretmeni Ersin Orunlu’nun yaptığı fuarda, 16 öğretmen ve 40 öğrencinin hazırladığı 20 proje yer alıyor. Öğrencilerin hayal gücünü sergilemelerini, problem çözme basamaklarını kazanmalarını ve kendine olan özgüvenlerini sunum yaparak kazanmalarını amaçlayan fuarda Orta çağ mancınık düzeneği, Doğanın özü matematik, Türkçe Dükkanlar, Doğal İndikatörler, Kocaeli de kaybolmaya yüz tutmuş meslekler gibi projeler izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bilim Fuarının açılışına Ford Otosan Ortaokulu Müdürü Gökhan Dumrul, İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özkan Can ve Yakup Yaman’ın yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ Bilim fuarının açılışında konuşan Ford Otosan Ortaokulu Müdürü Gökhan Dumrul fuarın açılışında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Bir senelik süre içerisinde birçok ürün ortaya koyduk. TÜBİTAK projesi anlamında tüm olanaksızlıklara rağmen ekibimiz yürekten çalıştı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Fuarımızın katılımcılara güzel bir katkı sunmasını temenni ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.   DANIŞMAN ÖĞRETMENLER Proje yürütücüsü: Ersin Orunlu, Danışman öğretmenler: Ali Aygün, Gülhan Üzmen, Merve Özer, Aylin Çağlayan, Gül Tezcan, Ümit tosun, Neşe Aygen, Yeliz Günyeli, Onur Özcanlı, Mutlu Batmaz ,Esranur Yıldırım, Sündüs Melek Korkmaz,  Mehmet Akif Kars.
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen Eğitimde işbirliği Protokolü kapsamında bilim ve kültürün geliştirilmesine yönelik olarak Ford Otosan Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Proje yürütücülüğünü Fen bilimleri öğretmeni Ersin Orunlu’nun yaptığı fuarda, 16 öğretmen ve 40 öğrencinin hazırladığı 20 proje yer alıyor. Öğrencilerin hayal gücünü sergilemelerini, problem çözme basamaklarını kazanmalarını ve kendine olan özgüvenlerini sunum yaparak kazanmalarını amaçlayan fuarda Orta çağ mancınık düzeneği, Doğanın özü matematik, Türkçe Dükkanlar, Doğal İndikatörler, Kocaeli de kaybolmaya yüz tutmuş meslekler gibi projeler izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bilim Fuarının açılışına Ford Otosan Ortaokulu Müdürü Gökhan Dumrul, İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özkan Can ve Yakup Yaman’ın yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bilim fuarının açılışında konuşan Ford Otosan Ortaokulu Müdürü Gökhan Dumrul fuarın açılışında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Bir senelik süre içerisinde birçok ürün ortaya koyduk. TÜBİTAK projesi anlamında tüm olanaksızlıklara rağmen ekibimiz yürekten çalıştı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Fuarımızın katılımcılara güzel bir katkı sunmasını temenni ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

GÖSTERİ (1)

 

ORUNLU

DANIŞMAN ÖĞRETMENLER

Proje yürütücüsü: Ersin Orunlu, Danışman öğretmenler: Ali Aygün, Gülhan Üzmen, Merve Özer, Aylin Çağlayan, Gül Tezcan, Ümit tosun, Neşe Aygen, Yeliz Günyeli, Onur Özcanlı, Mutlu Batmaz ,Esranur Yıldırım, Sündüs Melek Korkmaz,  Mehmet Akif Kars.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.