LASTİK İŞ

Ford Otosan çalışanları geleneksel iftar yemeğinde buluştu

16.07.2013 - 16:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ford Otosan çalışanları geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Ford Otosan çalışanları ve aileleri ile yerel yöneticilerin katıldığı iftar yemeğinde konuklar geleneksel ramazan eğlenceleriyle keyifli saatler geçirdi.

Ford Otosan, geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin dördüncüsünü 15 Temmuz günü düzenledi. Kocaeli Fabrikası tesislerinde düzenlenen yemeğe, çalışanlar ve ailelerinin yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, Başiskele Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ve Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener de katıldı. Gecede konuklar geleneksel iftar eğlenceleriyle keyifli saatler geçirdi. Kocaeli’nde üç akşam sürecek olan davet, devamında Ford Otosan’ın İnönü ve Kartal tesislerinde de düzenlenecek. Yemekte bir konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini dileyerek, Ford Otosan çalışanlarına ve ailelerine teşekkür etti: Yenigün, “Ford Otosan’ın gurur duyduğumuz bugününü, bizler hep birlikte, tıpkı bir bina gibi taş üstüne taş koyarak, büyük emeklerle inşa ettik. Bu yoğun çalışmalarınız için sizlere ve her zaman sizleri destekleyen eşlerinize, sevgili çocuklarınıza, yakınlarınıza; gösterdikleri sabır ve anlayış için huzurlarınızda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İftara katılan Kocaeli Valisi Ercan Topaca’da “Ramazan birbirimize daha çok yaklaştığımız bir ay, böyle bir ayda çalışanları da yaklaştırmak çok önemli. Çalışanlarını böyle bir organizasyonda bir araya getirerek yaklaştıran Ford Otosan’a çok teşekkür ederim. Ford Otosan sadece üretim yapan bir sanayi şirketi değil, ayrıca çalışanları vasıtasıyla bölgemizde kardeşliği, dostluğu da artırmaktadır” dedi.
Ford Otosan çalışanları ve aileleri ile yerel yöneticilerin katıldığı iftar yemeğinde konuklar geleneksel ramazan eğlenceleriyle keyifli saatler geçirdi.

Ford Otosan, geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin dördüncüsünü 15 Temmuz günü düzenledi. Kocaeli Fabrikası tesislerinde düzenlenen yemeğe, çalışanlar ve ailelerinin yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, Başiskele Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ve Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener de katıldı. Gecede konuklar geleneksel iftar eğlenceleriyle keyifli saatler geçirdi. Kocaeli’nde üç akşam sürecek olan davet, devamında Ford Otosan’ın İnönü ve Kartal tesislerinde de düzenlenecek.


Yemekte bir konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini dileyerek, Ford Otosan çalışanlarına ve ailelerine teşekkür etti: Yenigün, “Ford Otosan’ın gurur duyduğumuz bugününü, bizler hep birlikte, tıpkı bir bina gibi taş üstüne taş koyarak, büyük emeklerle inşa ettik. Bu yoğun çalışmalarınız için sizlere ve her zaman sizleri destekleyen eşlerinize, sevgili çocuklarınıza, yakınlarınıza; gösterdikleri sabır ve anlayış için huzurlarınızda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


İftara katılan Kocaeli Valisi Ercan Topaca’da “Ramazan birbirimize daha çok yaklaştığımız bir ay, böyle bir ayda çalışanları da yaklaştırmak çok önemli. Çalışanlarını böyle bir organizasyonda bir araya getirerek yaklaştıran Ford Otosan’a çok teşekkür ederim. Ford Otosan sadece üretim yapan bir sanayi şirketi değil, ayrıca çalışanları vasıtasıyla bölgemizde kardeşliği, dostluğu da artırmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.