LASTİK İŞ

FOTO ZAFER MOONLİGHT BAYB HİZMETE GİRDİ

Ekonomi 29.03.2019 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FOTO ZAFER MOONLİGHT BAYB HİZMETE GİRDİ

İlçemizde 40 yıldır hizmet vermekte olan ve 9 yıl önce aramızdan ayrılan Foto Zafer Gür’ün kızı Emel Gür tarafından hizmet verecek olan Foto Zafer Moonlight Bayb Studio hizmete girdi.

Gölcük Merkez Mahallesi  Albay Burak Caddesi No: 16/A adresinde hizmet veren Foto Zafer Gölcük’te ilk ve tek olan bebek stüdyosunu hizmete açtı. Görkemli bir törenle gerçekleşen açılış törenine AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye başkan Adayı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken ve Yönetimi, CHP, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda davetli katılım sağladı.   İlçemizde 40 yıldır Fotoğrafçılık alanında hizmet veren ve 9 yıl önce hayatını kaybeden Zafer Gür’ün kızı Emel Gür tarafından hizmet verecek olan Foto Zafer Moonlight Bayb Studio’nun dün gerçekleşen törenle açılışı yapıldı. Törende açılış kurdelesini işletme sahibi Emel Gür, Belediye Başkan Adayları ve İlçe Başkanları ile birlikte kesti. Gölcük’te ilk ve tek olan bebek stüdyosu gelen konukların ilgisini çekti. Yeni Doğan Bebek çekimi, 1+ yaş çekimleri, çocuk & bebek doğa çekimi, aile doğa & stüdyo doğa çekimi hizmeti verecek olan Foto Zafer Zafer Moonlight Bayb Studio işletmecisi Emel Gür duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti.   Emel Gür; “ Gölcük’te ilk ve tek olan bebek stüdyomuzun açılışı yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Eğitimlerini kendimin aldım ve almaya da devam ettiğim yeni doğan çekiminde Gölcük’te iyi bir yerlere geleceğimi düşünüyorum. Bugün bizler için çok önemli olan açılış törenimizi katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Açılışımıza katılamayacağı için çiçek göndererek açılışımızı kutlayan tüm dostlarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum.  Babamın adını inşallah daha güzel yerlere taşıyacağım içinde çok mutluyum” dedi.   Fahri Haner  
İlçemizde 40 yıldır hizmet vermekte olan ve 9 yıl önce aramızdan ayrılan Foto Zafer Gür’ün kızı Emel Gür tarafından hizmet verecek olan Foto Zafer Moonlight Bayb Studio hizmete girdi.

Gölcük Merkez Mahallesi  Albay Burak Caddesi No: 16/A adresinde hizmet veren Foto Zafer Gölcük’te ilk ve tek olan bebek stüdyosunu hizmete açtı. Görkemli bir törenle gerçekleşen açılış törenine AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye başkan Adayı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken ve Yönetimi, CHP, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

 

İlçemizde 40 yıldır Fotoğrafçılık alanında hizmet veren ve 9 yıl önce hayatını kaybeden Zafer Gür’ün kızı Emel Gür tarafından hizmet verecek olan Foto Zafer Moonlight Bayb Studio’nun dün gerçekleşen törenle açılışı yapıldı. Törende açılış kurdelesini işletme sahibi Emel Gür, Belediye Başkan Adayları ve İlçe Başkanları ile birlikte kesti. Gölcük’te ilk ve tek olan bebek stüdyosu gelen konukların ilgisini çekti.

Yeni Doğan Bebek çekimi, 1+ yaş çekimleri, çocuk & bebek doğa çekimi, aile doğa & stüdyo doğa çekimi hizmeti verecek olan Foto Zafer Zafer Moonlight Bayb Studio işletmecisi Emel Gür duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti.

 

Emel Gür; “ Gölcük’te ilk ve tek olan bebek stüdyomuzun açılışı yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Eğitimlerini kendimin aldım ve almaya da devam ettiğim yeni doğan çekiminde Gölcük’te iyi bir yerlere geleceğimi düşünüyorum. Bugün bizler için çok önemli olan açılış törenimizi katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Açılışımıza katılamayacağı için çiçek göndererek açılışımızı kutlayan tüm dostlarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum.  Babamın adını inşallah daha güzel yerlere taşıyacağım içinde çok mutluyum” dedi.

 

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.