LASTİK İŞ

FOTOĞRAF ÇEKMEK YAŞAMIN PARÇASIDIR

17.05.2016 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FOTOĞRAF ÇEKMEK YAŞAMIN PARÇASIDIR

Aday Öğretmenlerle Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD),'yi ziyaret etti. GFSD Başkanı İsmail İkiz derneği aday öğretmenlere tanıttı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim müfretadına eklediği mevzuata göre, hayata geçirdiği Aday Öğretmenler Projesi, meyve vermeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilçemize atanan 48 stajer öğretmenlerin 6 aylık staj dönemi yavaş yavaş sona eriyor.  GFSD Başkanı İsmail İkiz “Derneğimiz fotoğraf severleri bir araya getiriyor. Bir çok ödül almış fotoğraf sanatçımız derneğe üye. Aynı zamanda farklı fotoğraf gezileri düzenliyoruz. Fotoğraf çekmek yaşamımızın bir parçası. On beş günde bir konusunda uzman kişiler  derneğimize gelerek üyelerimize ve derneğimize üye olmayan fotoğrafçılara sunumlar yapıyor. Sizlerde bu tür bir yeteneğiniz varsa ertelemeden hayata geçirin” dedi.
Aday Öğretmenlerle Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD),'yi ziyaret etti. GFSD Başkanı İsmail İkiz derneği aday öğretmenlere tanıttı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim müfretadına eklediği mevzuata göre, hayata geçirdiği Aday Öğretmenler Projesi, meyve vermeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilçemize atanan 48 stajer öğretmenlerin 6 aylık staj dönemi yavaş yavaş sona eriyor. 
GFSD Başkanı İsmail İkiz “Derneğimiz fotoğraf severleri bir araya getiriyor. Bir çok ödül almış fotoğraf sanatçımız derneğe üye. Aynı zamanda farklı fotoğraf gezileri düzenliyoruz. Fotoğraf çekmek yaşamımızın bir parçası. On beş günde bir konusunda uzman kişiler  derneğimize gelerek üyelerimize ve derneğimize üye olmayan fotoğrafçılara sunumlar yapıyor. Sizlerde bu tür bir yeteneğiniz varsa ertelemeden hayata geçirin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.