FOTOĞRAFIN YASI TUTULUR

27.03.2015 - 12:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FOTOĞRAFIN YASI TUTULUR

GFSD, Haber ve Belgesel Fotoğrafçısı Yusuf Aslan’ı konuk etti. Aslan, 'Bir Fotoğrafın yası tutulur’ ve ‘O gün Ölmek Yasak’ adlı fotoğraf gösterilerini sanatseverlele paylaştı.

Gölcük Sinema Sanatı Derneği Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Aslan'ı konuk etti.  Aslan, 'Bir Fotoğrafın yası tutulur’ temasıyla fotoğraf sunumu yaptı. Van Erciş depremi ve Soma maden faciasını anlatan fotoğraflar sergiledi. ‘O gün Ölmek Yasak’ temalı sunumunda ise gezi olaylarını öyküleştiren Aslan'ın sunumu fotoğf severler tarafından bol bol alkışlandı. GFSD’nin ev sahipliğinde gerçekleşen fotoğraf sunumu etkinliğine Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Emine Cebeci, Esnaf Odası Sekreteri Seyhan Sirmen, GFSD Yönetim Kurulu üyeleri ve fotoğraf severler katıldı.  “FOTOĞRAF HAYATINIZA ANLAM YÜKLEYEN GÜZEL BİR ARAÇTIR” Haber ve Belgesel Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Aslan, “Bugün buraya gelmekten ötürü mutluluk duyuyorum. İsmail bey’in davetini seve seve kabul ettim. Ulusal basının benim Ünlü Fotoğraf Sanatçısı olduğumu yazması beni utandırdı. Ben evet fotoğraf çekiyorum ama sanatçı olduğumu düşünmüyorum. Ben burnumun direği sızladığı zaman fotoğraf çekiyorum. Biz birbirimizin çıraklarıyız. Hepimiz birbirimizden bir şey öğreniyoruz Bilgi saklamak çok ayıptır. Bizler bilgi paylaşarak bir şeyler yapacağız. Ben fotoğrafa özel bir anlam yüklemiyorum. Sizlerde hayatınıza anlam katmayın. Fotoğraf sadece insanları birbirleriyle kaynaştıran güzel bir araçtır” dedi.
GFSD, Haber ve Belgesel Fotoğrafçısı Yusuf Aslan’ı konuk etti. Aslan, 'Bir Fotoğrafın yası tutulur’ ve ‘O gün Ölmek Yasak’ adlı fotoğraf gösterilerini sanatseverlele paylaştı.
Gölcük Sinema Sanatı Derneği Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Aslan'ı konuk etti.  Aslan, 'Bir Fotoğrafın yası tutulur’ temasıyla fotoğraf sunumu yaptı. Van Erciş depremi ve Soma maden faciasını anlatan fotoğraflar sergiledi. ‘O gün Ölmek Yasak’ temalı sunumunda ise gezi olaylarını öyküleştiren Aslan'ın sunumu fotoğf severler tarafından bol bol alkışlandı. GFSD’nin ev sahipliğinde gerçekleşen fotoğraf sunumu etkinliğine Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Emine Cebeci, Esnaf Odası Sekreteri Seyhan Sirmen, GFSD Yönetim Kurulu üyeleri ve fotoğraf severler katıldı. 
“FOTOĞRAF HAYATINIZA ANLAM YÜKLEYEN GÜZEL BİR ARAÇTIR”
Haber ve Belgesel Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Aslan, “Bugün buraya gelmekten ötürü mutluluk duyuyorum. İsmail bey’in davetini seve seve kabul ettim. Ulusal basının benim Ünlü Fotoğraf Sanatçısı olduğumu yazması beni utandırdı. Ben evet fotoğraf çekiyorum ama sanatçı olduğumu düşünmüyorum. Ben burnumun direği sızladığı zaman fotoğraf çekiyorum. Biz birbirimizin çıraklarıyız. Hepimiz birbirimizden bir şey öğreniyoruz Bilgi saklamak çok ayıptır. Bizler bilgi paylaşarak bir şeyler yapacağız. Ben fotoğrafa özel bir anlam yüklemiyorum. Sizlerde hayatınıza anlam katmayın. Fotoğraf sadece insanları birbirleriyle kaynaştıran güzel bir araçtır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.