LASTİK İŞ
ismail

FUARDA MEHMET ERDEM KONSERİ

03.07.2018 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FUARDA MEHMET ERDEM KONSERİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında sanatçı Mehmet Erdem konser verecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında bu hafta Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde Mehmet Erdem konseri düzenlenecek. 04 Temmuz Çarşamba saat 21:00’da düzenlenecek ücretsiz konserde Mehmet Erdem sevilen şarkılarını Kocaelililer için söyleyecek. ÜCRETSİZ KONSER Son albümü Neden Böyleyiz’in çıkış parçası Hara isimli şarkısı ve popüler tüm eserlerini Kocaelili sevenleri için seslendirecek Mehmet Erdem, Çarşamba akşamı Kocaeli Fuarında unutulmaz bir akşam yaşatacak. YAZ KONSERLERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı’nda düzenlenen yaz konserleri her hafta farklı bir sanatçıyla sürerken Gebze Cumhuriyet Meydanında da konser etkinlikleri yapılıyor. 6 Temmuz Cuma saat 21:00’da İrem Derici Gebze Cumhuriyet Meydanında Gebzeli hayranlarıyla buluşacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında sanatçı Mehmet Erdem konser verecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında bu hafta Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde Mehmet Erdem konseri düzenlenecek. 04 Temmuz Çarşamba saat 21:00’da düzenlenecek ücretsiz konserde Mehmet Erdem sevilen şarkılarını Kocaelililer için söyleyecek.
ÜCRETSİZ KONSER
Son albümü Neden Böyleyiz’in çıkış parçası Hara isimli şarkısı ve popüler tüm eserlerini Kocaelili sevenleri için seslendirecek Mehmet Erdem, Çarşamba akşamı Kocaeli Fuarında unutulmaz bir akşam yaşatacak.
YAZ KONSERLERİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı’nda düzenlenen yaz konserleri her hafta farklı bir sanatçıyla sürerken Gebze Cumhuriyet Meydanında da konser etkinlikleri yapılıyor. 6 Temmuz Cuma saat 21:00’da İrem Derici Gebze Cumhuriyet Meydanında Gebzeli hayranlarıyla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.