FUHUŞTAN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gündem 18.02.2020 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FUHUŞTAN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Değirmendere merkez mahallesinde para karşılığında fuhuş yapan 3 ayrı eve polisin yaptığı baskında 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro amirliği ekipleri alınan bir ihbar üzerine Değirmendere Merkez Mahallesinde yaklaşık bir aylık takip üzerine 3 eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 3 yabancı uyruklu kadın T.B (46) N.K. (33) N.G. (35) ve erkek olarak A.M. (56) M.G. (49) Par karşılığında fuhuş yaparken suçüstü yakalanarak göz altına alındılar. Gözaltına alınan şahıslar polisteki ifadelerinin ardından sonra mahkemeye çıkarılması için Gölcük Adliyesine götürüldüler. Fahri Haner    
Değirmendere merkez mahallesinde para karşılığında fuhuş yapan 3 ayrı eve polisin yaptığı baskında 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro amirliği ekipleri alınan bir ihbar üzerine Değirmendere Merkez Mahallesinde yaklaşık bir aylık takip üzerine 3 eve eş zamanlı operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda 3 yabancı uyruklu kadın T.B (46) N.K. (33) N.G. (35) ve erkek olarak A.M. (56) M.G. (49) Par karşılığında fuhuş yaparken suçüstü yakalanarak göz altına alındılar. Gözaltına alınan şahıslar polisteki ifadelerinin ardından sonra mahkemeye çıkarılması için Gölcük Adliyesine götürüldüler.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.